Venkovní kuchyně

Venkovní kuchyně

Kategorie: KUCHYNĚ

Vychutnejte si vaření venku, vařte ve venkovní kuchyni! Zkuste přijít na chuť americké tradici. Příprava jídla na čerstvém vzduchu vás jistě okouzlí.



Jistě to znáte! O víkendu je venku krásně, skoro zasněně se díváte do zahrady, ale přitom stojíte doma v kuchyni a připravujete oběd. Proč musím být doma, když je venku tak hezky? Nemusíte jako vždy sklopit hlavu a pokračovat ve vaření. Vařit se dá přece i venku! Co takhle připravovat oběd či večeři a přitom poslouchat zpět ptáků a pozorovat všechen ten svébytný život přírody kolem? Jde to – můžete mít kuchyň přímo na zahradě.

Kuchyň, která vydrží desetiletí

Venkovní kuchyně jsou u nás prozatím ještě raritou, ale jejich obliba prudce stoupá. Venkovní kuchyň nemusí být jen místem, kde si můžete připravovat jídlo, když je hezké počasí. Zahradní kuchyň se může stát středobodem vaší zahrady i oblíbeným místem setkávání celé rodiny nebo zahradních slavností s přáteli. Zahradní kuchyň je plnohodnotným zázemím, v němž nebudete muset své kulinářské umění nijak omezovat. Díky využívaným materiálům vydrží vaše kuchyň plně funkční a krásná desítky let. Nejčastěji využívanými materiály je kvalitní žula v různých barevných odstínech, břidlice či barevné omítky, které vám pomohou sladit venkovní kuchyň s fasádou vašeho domu.

Venkovní kuchyně

Venkovní kuchyň postavená v zahradě do hodiny?

Ano, nemusíte si dělat starosti s tím, že stavba zahradní kuchyně ve skutečnosti zcela zničí vaši zahradu. To by přece nedávalo žádný smysl! Společnost Venkovní kuchyně nabízí dílenské zpracování kuchyní. Kuchyň vámi přímo navržená nebo vybraná z široké katalogové nabídky bude zcela připravená, zkontrolovaná a ošetřená. V den realizace „stavby“ kuchyně ve vaší zahradě se jen opět složí na předem vybrané a připravené místo. Samotná stavba vaší venkovní kuchyně v zahradě tak nezabere více než hodinu vašeho času. Díky dílenskému zpracování se tak vše obejde bez zbytečného nepořádku či narušení vašich zelených prostor.

Venkovní kuchyně

Třeba v americkém stylu

Brand Venkovní kuchyně pochází ze Spojených států amerických a využívá tak unikátní know-how ve výstavbě venkovních kuchyní, které je v USA již dlouho prověřené. Zahradní kuchyně jsou místem, kde Američané tráví velkou část volného času, a tak dobře vědí, že je třeba si dát na kuchyni záležet. „Největší rozmach venkovních kuchyní nastává v meziválečném období a dále pak v padesátých letech. Vařit v té době začínají namísto služek ženy v domácnosti, které si chtějí svoji povinnost co nejvíce zpříjemnit. Venkovní kuchyně mají Američané v oblibě i proto, že venkovní grilování může posloužit jako setkání se sousedy a je tak prevencí jakýchkoli sousedských sporů,“ vysvětluje David Kendiura, zakladatel brandu Venkovní kuchyně, který nabíral zkušenosti v americkém prostředí více než 10 let.

Příjemné letní večery ve společnosti přátel, vřelá atmosféra zahradní kuchyně i výborné jídlo, jehož obliba všechny spojuje. Zkuste na chvíli zapomenout na starosti a proměňte volné chvíle v nezapomenutelné zážitky!

Venkovní kuchyně

Více informací na www.venkovnikuchyne.cz
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Je použitelná venkovní kuchyně pro bezdomovce - Autor: americká tradice je fajn 9. 7. 2013

     



bydleti.cz


Životní styl