Spojení elegance a funkčnosti v kuchyni

Spojení elegance a funkčnosti v kuchyni

Kategorie: KUCHYNĚ

Design a funkčnost jsou dnes základními předpoklady pro zařizování krásné a zároveň praktické kuchyně. Důležité je si kuchyň vybrat tak, abyste se v ní cítili dobře a zároveň vám vaření přinášelo radost.

 

Obrázek Lednice Ariston 2Tento trend spojení funkčnosti a designu využila společnost Indesit Company při navrhování nové řady ledniček a pověřila svého architekta Makio Hasuike, držitele prestižního italského ocenění designu Compasso D´oro, návrhem nových elektrospotřebičů. Ten neváhal a promítl spojení funkčnosti a harmonických tvarů do nové řady lednic Ariston. Fakt, že elegance a design chladniček rozhodně nevznikl na úkor funkčnosti, dokládá několik praktických funkcí, které lednice Ariston nabízí. Jednou z nich je dotykový display Touch Control, který usnadňuje ovládání všech funkcí lednic. Toto inteligentní řešení ovládání elektrospotřebiče je navíc navrženo tak, aby bylo elegantním doplňkem celkového designu lednice. Sympatický vzhled nenaruší ani samotný vnitřek chladničky uzpůsobený k přehlednému a zároveň zdravému uložení potravin. Lednice Ariston tak umožňuje uložení všech potravin dle jejich nároků. Pro ovoce a zeleninu je připravena velmi prostorná přihrádka, pro ryby či sýry přihrádka s teplotou o několik  stupňů nižší než ve zbytku lednice. Pro láhve, dokonce i ty dvoulitrové, jsou vymezeny dveře či speciální držák na boční straně lednice.Obrázek Lednice Ariston Nádobka na led Ice Care je vestavěna do mrazáku, aby byl led kdykoli k dispozici, aniž by zbytečně zabíral místo. V případě nedovření dvířek lednice či mrazničky vás upozorní zvukový signál. Navíc je vše osvětleno systémem Dual Light, který dosáhne do každého koutu lednice, a dodá tak dokonalý přehled o jejím obsahu. Za zmínku také stojí systém Ever Fresh, který umožní odsát vzduch z nádoby s potravinami uvnitř lednice pouhým zmáčknutím tlačítka na vnějším displeji lednice. Hospodyňky jistě ocení funkci Surround No Frost, která zamezí tvorbě námrazy na stěnách spotřebiče.

Z nové designové řady je nyní možné zakoupit modely Ariston  MTP 1912 F, Ariston MBT 1912 FI a Ariston MBT 1911 FI nabízející mimo zmíněných funkcí také funkce Super Cool, která okamžitě ochladí váš nákup či funkci Holiday, která v době vaší nepřítomnosti udržuje spotřebič v chodu při nižší spotřebě energie. Od září navíc budou k dostání neméně funkční chladničky Ariston MTP 1911 F a Ariston MTM 1913.  

 

V interiéru kuchyně mohou být i praktické shrnovací dveře.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl