První chladnička, kterou si rádi postavíte do obývacího pokoje

První chladnička, kterou si rádi postavíte do obývacího pokoje

Kategorie: KUCHYNĚ

Pořádáte často rodinné oslavy? Zavítají k Vám na návštěvu přátelé či příbuzní? Tak to ve vaší domácnosti nesmí chybět nová chladnička Ariston MBZE 45 NF BAR z řady Extendia, kterou společnost Indesit Company v lednu představuje na českém trhu. Designérem této řady je Japonec Makio Hasuike, který dokonale propojil vzhled s funkčností a navrhnul novou řadu elektrospotřebičů harmonických tvarů, které lehce zapadnou do moderní domácnosti.

 

Obrázek Ariston_MBZE 45 NF BAR „Chladnička Ariston MBZE 45 NF BAR je na českém trhu k dostání od ledna tohoto roku. Designovou novinkou je bar plně integrovaný do dveří lednice, tzv. Home Bar. Nová chladnička Ariston je určena především rodinám, které mají rády návštěvy a oslavy. Můžete si ji postavit přímo do obývacího pokoje, takže při jakékoliv oslavě budete mít bar vždy po ruce,“ říká Lucie Vítová, marketingová manažerka Indesit Company. „Zvláštní pozornost u této řady je věnována designu se zřetelem na novátorství a funkčnost. Výrobky Extendia jsou věnovány těm, kteří chtějí být doma obklopeni zajímavými a krásnými předměty,“ doplňuje Vítová.

 

Ice Party – vždy připraveni na přípitek

 

Ice Party je vynikající funkce, která dokáže ochladit šampaňské na optimální teplotu, a to přímo ve speciální nádobce. Jednoduše zvolíte tuto funkci a teplota mrazáku se sníží přesně na dobu, která je potřebná k vychlazení. O dosažení správné teploty vás uvědomí zvukový signál. 

 

Displej – moderní komunikátor

 

Na vnějším displeji chladničky se zobrazují veškeré funkce i jejich správný průběh a funkce si můžete ihned naprogramovat. Velmi jednoduchá hlášení vás informují o teplotě a série zvukových signálů vás upozorní na případný výpadek proudy či jiné nedostatky.

 

No Frost – konec s námrazou

 

Chladící systém No Frost uchová nakoupené potraviny v perfektním stavu, a to díky optimální cirkulaci chladného vzduchu uvnitř chladničky i v mrazáku. Zároveň zabrání tvorbě ledu nebo námrazy na stěnách, čímž odpadne ne příliš oblíbený proces odmrazování.

 

Ever Fresh – jídlo stále čerstvé

 

Praktický je také vakuový systém Ever Fresh, který zabraňuje, aby se jídlo nedostalo do kontaktu se vzduchem. Tím ho chrání a uchovává jeho nutriční hodnoty, vzhled i chuť. Jak je to možné? Použije se nádoba, z níž se odsává vzduch. Samotnou nádobu navíc můžete využít při vaření.

 

 

Hygiene Control – nikdy nebylo ve vaší chladničce čistěji

 

Vnitřní stěny této chladničky jsou pokryty speciálním trvalým povlakem, který brání tvorbě plísní a bakterií. Jedná se o funkci Hygiene Control, která zaručí čerstvost vašich potravin po delší dobu. Jejich ochranu a nezměněnou kvalitu navíc také zaručuje funkce Food Security.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl