New Wave Family - Úspěšný design v kuchyni pro novou dobu

New Wave Family - Úspěšný design v kuchyni pro novou dobu

Kategorie: KUCHYNĚ

Pokud se zajímáte o design, obdivujete netradiční, pozoruhodné tvary, svezte se na vlně, a to doslova na nové vlně značky Villeroy & Boch. NewWave je synonymem neopakovatelného úspěchu značky Villeroy & Boch, který se datuje od jara 2001, kdy byla představena rozsáhlá extravagantní kolekce jídelního servisu ve tvaru vlny.

NewWave-hrnek.jpgNový tvar porcelánu, skleniček, příborů a doplňků z oblasti stolní kultury vzbudil stejné nadšení u odborníků i konečných zákazníků. V roce 2004 získal asymetrický kávový hrnek první cenu v německé soutěži o nejlepší technologickou a designovou inovaci roku ("German Business Innovation Award") a stal se symbolem nejen pro celou divizi stolování ale i samotnou značku.

 

Na mimořádný úspěch rychle reagovala divize koupelen a wellness Villeroy & Boch vyrábějící sanitu a v roce 2005 představila na světovém veletrhu ISH ve Frankfurtu umyvadlo a vanu ve tvaru vlny. Harmonický tvar je pro svět koupelny přirozený, Opakující se motiv vlny evokuje vodní element, jeho živelnost, nekonečný pohyb i plynulost a hluboký klid, který pociťujeme při pozorování moře nebo vodní hladiny. Kolekce je doplněna o skříňku pod umyvadlo i ladící obklady s hravou vlnkou. V tom samém roce byl představen i nejmladší člen rodiny New Wave keramický kuchyňský dřez doplněný o pohyblivé krájNewWave-kuchyň-2.jpgecí prkénko  a praktickou misku z průhledného plastu.

 

Odvážná rodina New Wave se vlní napříč všemi divizemi firmy Villeroy & Boch i dnes - koupelnou, kuchyní, obklady a především stolováním, které úspěšnou sérii rozšiřuje téměř každý rok. Letošní novinkou je jídelní a kávový servis New Wave Ethno v hnědých zemitých tónech.

 

Harmonická vlna pro extravagantní kuchyni

              

Zajímavý a přitom ergonomicky vyrobený kuchyňský dřez New Wave z kvalitní keramiky se skládá ze tří částí – velkého umyvadélka, centrálně umístěného sítka a odkapávače na nádobí, který lze využít také jako pracovní plochu. Díky nadstandardní velikosti 60 cm není problém umýt v něm i větší kuchyňské nádoby.

 

Keramický povrch je extrémně NewWave-kuchyň.jpgodolný, nelze poškrábat, rozbít, spálit ani jinak zničit. Nemusíte se obávat ani o ostří svých nožů a v klidu krájet přímo na odkapávací ploše. Keramika na rozdíl od jiných materiálů nabízí obrovskou škálu barev. Kuchyňský dřez New Wave je nabízen v 17 ti barvách a 2 odstínech bílé. V Čechách lze objednat prostřednictvím koupelnových studií, která prodávají sanitární keramiku značky Villeroy & Boch. Klasický – 736Euro, V barvě – 824Euro

 

 

 

 

 

Firma Villeroy & Boch

je evropský rodinný podnik, který se vyskytuje na trhu o roku 1748. V Německu je Villeroy & Boch nejstarší rodinnou firmou vůbec. Zaměřuje se na výrobu keramických výrobků pro interiér i exteriér. Distribuce produktů firmy Villeroy & Boch probíhá ve 125 zemích světa, výroba se uskutečňuje na 22 místech ve 12 zemích Evropy. Firma Villeroy & Boch sestává ze čtyř divizí: koupelna, kuchyně, obklady a dlažby, stolování a od roku 1999 je další divizí Wellness. Divize koupelen a wellness a dlažby zahájila prodej výrobků v ČR v roce 1990. Prodejní síť v ČR a na Slovensku nyní má třIcet obchodních partnerů.

NewWave-kuchyň-3.jpg

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl