Modern Grace

Modern Grace

Kategorie: KUCHYNĚ

Fascinace městskou architekturou inspirovala k vytvoření nové kolekce, která spojuje mimořádnou rozmanitost tvarů a strohou estetiku hladkých kontur s harmonií měkkých oblých křivek: Modern Grace.



Modern Grace - nekompromisní retro design. Šedá elegance kosmopolitní urbanity

Fascinace městskou architekturou a zvláštní atmosférou moderních hotelů a klubů inspirovali Villeroy & Boch k vytvoření nové kolekce, která spojuje mimořádnou rozmanitost tvarů a strohou estetiku hladkých kontur s harmonií měkkých oblých křivek: Modern Grace.

Modern Grace

Nadčasově elegantní kolekce Modern Grace je ideálně namíchaným koktejlem městského purismu, filigránské jemnosti s jemným dotekem retro stylu. Nádobí je vyrobeno z mimořádně tenké porcelánu, dávající jí rafinovanou lehkost a křehkost, která je vyvážená unikátní směsicí čistých geometrických tvarů jako čtverce, obdélníky, elipsy, kruhy a válce.

Modern Grace Grey – ve stylu art deco. Každý kus originálem

Zdobené verze, Modern Grace Grey, odráží ducha konce 60tých let. Inovativní víceúrovňový asymetrický dekor, evokující hravou nahodilost, se pohybuje na rozhraní přírodních a geometrických struktur. Šedé tóny a vzor ve stylu art deco jsou výrazné a zároveň velmi jemné. Toho bylo dosaženo inovativní metodou kombinující více barevných úrovní od chladných kovových tónů bílého porcelánu, přes plnou šedou barvu s matným leskem a jemným vzorem tón v tónu. Každý kus v sadě ukazuje individuální dekor.

Modern Grace

Kolekce Modern Grace zahrnuje také dokonale ladící řadu luxusně a křehce působícího skla z ruční výroby a příboru ze špičkové leštěné nerezové oceli, jejichž extravagantní křivky jsou dokonalým doplňkem pro každé moderní stolovaní.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům

Modern Grace
Modern Grace
Modern Grace
Modern Grace
Modern Grace Grey
Modern Grace Grey
Modern Grace Grey
Modern Grace Grey


Vaše názory

 Taky jsem obdivovatel jejich díla - Autor: Elle 26. 8. 2012

     



bydleti.cz


Životní styl