Limitovaná kolekce Lambi

Limitovaná kolekce Lambi

Kategorie: KUCHYNĚ

Tato exkluzivní kolekce se zaměřuje na zákazníky, kteří předměty každodenníhopoužití, včetně i těch nejprostších, vnímají jako stylové doplňky svého okolí. Limitovaná kolekce Lambi v sobě spojuje hebkost a styl.

Nejnovější světové designérské trendy si konečně našly cestu do našich kuchyní a koupelen. Oblíbená švédská návrhářka Cecilia Carlstedt nedávno vytvořila novou kolekci luxusních sanitárních papírů značky Lambi. Limitovaná kolekce Lambi byla navržena především pro ty, kteří si cení krásy a kvalitního provedení a pro své interiéry hledají jedinečný design. Toaletní papíry a kuchyňské utěrky z limitované kolekce Lambi budou v obchodech k dostání od konce dubna.

 

Lambi je luxusní značkou společnosti Metsä Tissue, předního skandinávského výrobce hygienických potřeb. Tato značka je známá kvalitou a jemností svých výrobků. Výrobky značky Lambi jsou velmi savé a odolné, ale zároveň jsou také citlivé k pokožce. Díky tomu jsou výrobky značky Lambi ideální pro celou rodinu.

 

Lambi-utěrky.jpg 

Limitovaná kolekce Lambi je určena těm, jimž nestačí výrobky, které jsou navržené čistě jen pro svou praktickou funkci. Tato exkluzivní kolekce se zaměřuje na zákazníky, kteří předměty každodenníhopoužití, včetně i těch nejprostších, vnímají jako stylové doplňky svého okolí. Limitovaná kolekce Lambi v sobě spojuje hebkost a styl.

 

Nová řada výrobků značky Lambi byla vytvořena mladou švédskou návrhářkou Cecilií Carlstedt, která absolvovala školy designu v Londýně a New Yorku. Jejího talentu si váží tak významné světové značky jako Absolut, La Perla, H&M nebo Swarovski. „Ke značce Lambi jsem zvolila stejný přístup jako při návrhu výrobků pro kteroukoli jinou módní firmu. Dekorace na hygienických potřebách pro domácnost zkrášlují své okolí až do chvíle, kdy se jich majitelé zbaví, a tak je to v podstatě  i u ostatních módních výrobků, říká Cecilia Carlstedt, která je známá svými živými ilustracemi.

 

Spolupráce Cecilie Carlstedt se značkou Lambi potvrzuje globální trend kreativního zacházení s tvary, balením a materiály předmětů každodenního použití, od nichž se dříve neočekávala žádná dekorativní funkce. Měkký papír je navíc téměř ideálním prostorem pro design. Potisk stylovými vzory však nejen lahodí oku, ale zároveň představuje výzvu pro výrobce hygienických potřeb. Limitovaná kolekce Lambi vnáší krásu do každodenního života a naplňuje kuchyně, koupelny a domácnosti květinovými vzory.

 

„Jako dítě jsem si kreslívala na leccos, včetně toaletního papíru. I nekonečná role toaletního papíru, podobající se dlouhé bílé šerpě, se může stát uměleckou inspirací. Limitovaná kolekce Lambi představuje přelom v designu interiérů. Sanitární papír v koupelnách a kuchyních od nynějška přestává být nudnou samozřejmostí. Vedle kvality budou nyní výrobky jako papírové utěrky, nebo toaletní papír sledovat i současné módní trendy.“ říká Cecilia Carlstedt.

 

Limitovaná kolekce Lambi se vyznačuje černými obaly s rostlinnými vzory (v souladu s nejnovějšími trendy), které najdete nejen na balení, ale i na samotných výrobcích. Toaletní papíry jsou potištěné nachovými a petrolejovými květinovými vzory a papírové utěrky jsou vyráběny v odstínech zelené a ultramarínové.

 

Představovaná limitovaná kolekce Lambi je debutem značky na českém trhu. Zároveň je první v plánované řadě každoročních návrhářských kolekcí Lambi. Značka Lambi má v úmyslu přizvat i další talentované umělce, aby vytvořili kolekce pro další sezóny. Značka Lambi, ceněná po celém světě pro svou kvalitu, tak přinese na trh s drogistickým zbožím trendy a styl z módního průmyslu a interiérového designu.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl