LG uvádí na český trh stylovou chladničku s LCD televizí

LG uvádí na český trh stylovou chladničku s LCD televizí

Kategorie: KUCHYNĚ

Společnost LG Electronics, přední světový výrobce elektroniky a domácích spotřebičů, uvádí na český trh stylovou chladničku v titanovém provedení, jejíž součástí je i LCD displej.

Obrázek Kopie LG GR-G217PGAALCD televizor s úhlopříčkou 33 cm obsahuje tuner pro příjem TV signálu a lze k němu připojit také další zařízení jako je například DVD přehrávač. Chladnička a LCD televize v jednom s modelovým označením LG GR-G217PGAA poskytuje i další vychytávky jako je výroba ledu, příprava nápoje či speciální funkce pro dlouhodobé uchování potravin „Magic Crisper“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Obrázek Kopie LG GR-G217PGAA II

Dvoudveřová chladnička nabízí elektronické nastavování teplot a vícezónové chlazení vnitřního prostoru „Miracle zone“, které umožňuje nastavení až tří různých teplot. Funkce „Icebeam“ umožňuje speciální chlazení dveří. V chladničce může spotřebitel využít naklápěcí police z tvrzeného skla či speciální box na ovoce a zeleninu. Přístroj nabízí využití objemu až 556 litrů. 373 litrů pojme chladící část, 183 litrů pak mraznička. Rozměry v milimetrech jsou 894*1,756*744 (Š*V*H), cena je 99 990,- Kč.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl