Kuchyňské spotřebiče, které šetří váš čas

Kuchyňské spotřebiče, které šetří váš čas

Kategorie: KUCHYNĚ

Pokud zrovna nepatříte mezi domácí hospodyňky, které si ve vaření a uklízení libují, máme tu pro vás několik tipů, jak si práci v kuchyni urychlit.



Mytí nádobí, zametání, strouhání, šlehání, pečení a podobné činnosti, za vás dnes zvládnou moderní spotřebiče. S nimi čas strávený v kuchyni zkrátíte na minimum a můžete se těšit ze zábavnějších aktivit.

Myčka nádobí

Mytím nádobí strávíte denně spoustu času, navíc té vody. Vodu i čas vám ušetří myčka nádobí. Podle míry ušpinění nastavíte mycí program, dáte do ní tabletu a za několik desítek minut je špinavé nádobí z celého dne opět čisté. Ušetří vám spoustu času, který si můžete užít třeba čtením knihy, procházkou nebo návštěvou divadla.

Myčka nádobí

Domácí pekárna

S domácí pekárnou vám již nikdy nedojde čerstvé pečivo na pohodovou nedělní snídani. A s pravidelným běháním pro rohlíky už je také konec. Ať máte těsto kupované nebo domácí, pekárna si ho uhněte, nechá krásně vykynout a nakonec ho i upeče. Pekárny mají různé programy a příslušenství. Vytvoříte s nimi třeba těstoviny, muffiny, kynuté knedlíky, těsto na langoše nebo vánočku.

Domácí pekárna

Robotický vysavač

V kuchyni je to samý drobeček, těm se těžko ubráníte. Abyste zametáním nestrávili polovinu života, pořiďte si robotický vysavač. Automaticky pozná, že je třeba uklidit a ani ho k tomu nemusíte přemlouvat. Vysaje podlahy, koberce, rohy i pod nábytkem. Nakonec se sám vrátí do nabíječky.

Robotický vysavač

Multifunkční spotřebiče

Multifunkční trouba nebo kuchyňský robot jsou v domácnosti k nezaplacení. Zvládnou za vás spoustu věcí a mají to za chviličku. Robot je kamarád s krájením, sekáním, šleháním, mícháním, hnětením apod. Multifunkční trouba zase všechno upeče, zapeče, ohřeje, rozmrazí a dokonce uvaří dietně v páře. S těmito spotřebiči je vaření zábava.

Kde na to vzít peníze?

Ušetřený čas v kuchyni je ale vykompenzován penězi, které musíte na nákup takových spotřebičů vynaložit. Naštěstí ale není problém kterýkoliv z těchto produktů koupit na splátky. Stačí zajít do příslušné prodejny, vybrat si svůj výrobek a sjednat půjčku s prodejcem. Postačí vám k tomu dva osobní doklady a nebudete potřebovat ani ručitele. Dobu splácení a výši měsíční splátky si zvolíte podle svých možností.

Nyní je na vás, co uděláte s ušetřeným časem. Využijete-li ho na práci, pak vám půjčka nemusí dělat vrásky na čele. Peníze na ni totiž rychle vyděláte.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 domácí pekárna - Autor: lucy 28. 5. 2014
 Robot - Autor: Hanka Tumova 26. 11. 2014

     



bydleti.cz


Životní styl