Kuchyně Gorenje

Kuchyně Gorenje

Kategorie: KUCHYNĚ

Kuchyně Gorenje to je nadčasový design a modernost v jediné kuchyni.



Společnost Gorenje s více než šedesátiletou tradicí patří mezi výrobce domácích spotřebičů. Kuchyně Gorenje se zaměřují na výrobu kompletního sortimentu kuchyňského nábytku a vybavení kuchyní. Díky použití nejmodernější technologie výroby a výběru materiálů šetrných k přírodě se nové kuchyně Gorenje zaručeně stanou nepřehlédnutelnou a spolehlivě funkční ozdobou každé domácnosti.

Gorenje nově přichází s exkluzivní řadou prémiových vestavěných spotřebičů gorenje+, reprezentujících moderní, úsporné technologie a designové trendy. Vestavěné spotřebiče lze ideálně kombinovat s novou generací kuchyňského nábytku. Na výběr je hned několik variant kuchyní v různých stylech a dekorech: řada MODERN je nezávislá, barevná a hravá. Řada CLASSIC je elegantní a nestárnoucí. Z řady RUSTIC přímo dýchá nostalgie a tradice. Každý si tak může vybrat podle individuálních představ a dispozic. Velký výběr materiálů, nadčasový design a do detailu promyšlená funkčnost – to jsou trumfy značky kuchyně Gorenje.

KUCHYNĚ gorenje

Zákazníky vítanou novinkou je rozšířená nabídka kuchyní z oblíbeného materiálu akryl. Hlavní výhodou akrylu je vysoký lesk, snadná údržba, 3D efekt při výběru unibarvy a také příznivá cena. Ke stávajícím barevným odstínům nyní přibyla například atraktivní fialová, antracitově šedá, stříbrno-bílá nebo bílá káva. Stále populárnější akryl prezentují například kuchyně NOLA a LIBRA. Modelovými novinkami jsou kuchyně OMNIA a FANTASIA, které reagují na nové trendy použitím netradičních prvků a doplňují tak sortiment o velmi žádané typy kuchyní.

Gorenje spolupracuje s věhlasnými designéry, jejich výrobky ostatně několikrát získaly prestižní Red Dot Design Awards, ve studiích Kuchyně Gorenje je možné zakoupit designové řady kuchyňského vybavení od světově proslulých designerů Pininfarina (jeho jméno je spojeno s neodolatelným designem automobilové značky Ferrari a značkou Alfa Romeo), Karima Rashida (spolupracuje s respektovanými značkami jako např. Cliquot, Sony, Giorgio Armani – a Gorenje) nebo Ora-ita.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 extravagantní kuchyně - Autor: karlik 12. 4. 2013

     



bydleti.cz


Životní styl