Kuchyně budoucnosti

Kuchyně budoucnosti

Kategorie: KUCHYNĚ

Hotpoint představil kuchyni budoucnosti. Inovované řady vestavných spotřebičů značek Indesit, Hotpoint a Scholtès představila společnost Indesit Company, jeden z předních evropských výrobců a distributorů bílé techniky, na 19. ročníku prestižního veletrhu Eurocucina 2012.



Největší pozornost odborné i laické veřejnosti si však získala v rámci Hotpoint Innovation Area Kuchyně budoucnosti – projekt, který vznikl ve spolupráci Indesit Company s týmem architektů a designérů společnosti carlorattiassociati. Značka Hotpoint se tak stává průkopníkem v oblasti bezdrátové konektivity kuchyňských spotřebičů.

Kuchyně budoucnosti

Kuchyně budoucnosti v Hotpoint Innovation Area

Hotpoint Innovation Area je převratnou ukázkou nového směru vývoje kuchyní. Jedná se o v moderním slova smyslu chytrou kuchyni, jejíž jednotlivé spotřebiče jsou propojeny online bezdrátovou technologií a jsou tak otevřeny neomezeným možnostem ovládání, komunikace mezi sebou, se spotřebiteli a v neposlední řadě se společností Indesit Company.

Díky jedinému rozhraní pro bezdrátové ovládání domácích spotřebičů mohou spotřebitelé zapomenout na tištěné návody nebo telefonickou komunikaci se servisním centrem. Všechny informace budou dostupné online 24 hodin denně v tabletu nebo chytrém mobilním telefonu. Prostřednictvím jednoho přístroje budou moci ovládat spotřebiče, sledovat průběh pečení nebo např. mytí nádobí, mít svou domácnost pod kontrolou i v době, kdy nebudou doma. Navíc díky propojení se společností Indesit Company bude kontrolována funkčnost spotřebičů, v případě nutnosti budou poskytnuty aktualizace, nové programy nebo funkce ke stažení online přímo do spotřebičů. Jak vidíte moderní kuchyně 2013 je plná vychytávek.

„Dnešní trendy ukazují, že digitální platformy se stávají nepostradatelnou součástí našeho každodenního života. Věříme, že ani kuchyním se tento trend nevyhne. Vytvoření digitálního propojení všech domácích spotřebičů bude mít nepřehlédnutelný vliv na trhu a společnost Indesit, resp. značka Hotpoint, je průkopníkem v této oblasti,“ uvedl Enrico Santarelli, ředitel sekce vestavných spotřebičů společnosti Indesit Company.

Kuchyně

Představení vestavných spotřebičů Indesit, Hotpoint a Scholtès

Značka HOTPOINT představila designové spotřebiče exklusivní řady Luce a New Style, které jsou vlajkovou lodí pro využití nové High Definition technologie. Ta se postupně stane hlavním jmenovatelem všech spotřebičů Hotpoint. Jedná se o sadu revolučních technologických inovací, v mnoha případech unikátních patentů společnosti Indesit Company, které ještě více přispějí ke skvělému výkonu a perfektním výsledkům spotřebičů Hotpoint. Jmenujme například technologii Direct Flame (technologie přímého plamene u plynových varných desek Hotpoint) nebo Dual Flow System (systém dvojí regulace proudění vzduchu u nových trub Hotpoint).

Prvotřídní kvalita, spolehlivé funkce, intuitivní ovládání a úspora času, energie a vody – to jsou vlastnosti spotřebičů INDESIT řady Advance, Prime a Prime Glass, kterým byla na veletrhu Eurocucina 2012 věnována pozornost. Mezi absolutní novinky letošního roku patří vestavné trouby řady Advance v barevném provedení červená, žlutá, zelená, oranžová, bílá a modrá. Kdo nechce kupovat novou, může oživit stávající troubu jednoduše a rychle další novinkou – pestrobarevnými magnetickými panely, které se snadno přichytí na neskleněné části dvířek trouby. Tuto možnost mají také majitelé praček Indesit, kteří mohou takto zbarvit jejich ovládací panel.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl