Koření na steak i bylinky do dresingů

Koření na steak i bylinky do dresingů

Kategorie: KUCHYNĚ

Opustila jste s příchodem krásného slunečného počasí kuchyň a na místo klasických pokrmů připravených na sporáku předkládáte své rodině každý víkend dobroty přichystané na grilu pod modrou oblohou? Pak možná více využíváte koření a čerstvé bylinky. Ale máte na ně ten správný mlýnek?

kořenka 007b.jpg

 

  Společnost Dřevotvar Jablonné nad Orlicí nabízí všem labužníkům hned dva nové typy šikovných kuchyňských  pomocníků – zatímco mlýnky Hermiona s dřevěným tělem a akrylátovým zásobníkem připomínají skřítky s barevnou čepičkou, celoakrylátové mlýnky Charles mají praktický protáhlý tvar, který se velmi dobře drží a snadno se s ním manipuluje. Obě varianty jsou vybaveny keramickým mechanismem Crush Grind, na němž lze nastavit dvanáct stupňů hrubosti mletí. A protože keramika nerezaví a neodštipuje se, nedostanou se do jídla kousky rzi ani plastů. Mlýnky je možné využít nejen na mletí soli a tradičních druhů koření – pepř, nové koření, ale také na čerstvé či sušené bylinky. Jednoduché plnění, nastavení hrubosti mletí i snadné čištění (lze je mýt v myčce) povyšuje obyčejné drtiče koření na jedinečné pomocníky, se kterými snadno připravíte speciální kořenící směsi, jež dodají vašim specialitám originální chuť i vůni.

 

 

 

 

kořenka 007.jpg

 

 

 

 

 

 

 Zatímco mlýnků Hermiona byla na český trh dodána jen mimořádná pěti set kusová emise,  celoakrylátové mlýnky Charles jsou běžně k dostání ve vybraných prodejnách domácích potřeb. Doporučná cena  činí 290 Kč (Hermiona) a 189 Kč vč. DPH (Charles).

 

Více na www.drevotvar.cz

 

 

 

 

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl