Karma společně s tchyní přináší další tipy na vestavné kuchyňské spotřebiče

Karma společně s tchyní přináší další tipy na vestavné kuchyňské spotřebiče

Kategorie: KUCHYNĚ

Společnost Karma Český Brod společně s tchyní, která je hlavní postavou vánoční kampaně společnosti, přináší další tipy na vestavné kuchyňské spotřebiče, které mohou sloužit například jako vánoční dárek pro celou rodinu.

Tip 1: Vestavná trouba Karma KT 710 DX

 

Vestavná horkovzdušná multifunkční kuchyňská trouba poskytuje 9 různých možností pečení, kterých je dosaženo kombinací různých ohřívacích těles, horkovzdušného ventilátoru a grilu. Tyto komponenty mohou být používány v různých kombinacích. Moderní design v nerezovém provedení umocňuje vícebarevný digitální displej a ergonomická tlačítka umožňující digitální programování trouby. Spotřebič o šíři 60 cm nabízí možnost využití širších plechů (45 cm)

a zvýšený objem 60 l.

 

 Obrázek karma vestavná trouba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vestavná elektrická trouba kt 710-dx

 

 

Charakteristika:

 

Vestavná horkovzdušná multifunkční kuchyňská trouba, 9 funkční pro pečení. Šíře 60 cm, provedení matný hliník, digitální programátor. Vícebarevný digitální displej, tlačítkové ovládání. Drátěný program pro snadnou manipulaci s pečicími plechy.

Multifunkční vestavná trouba KARMA poskytující 9 různých možností pečení, kterých je dosaženo kombinací různých ohřívacích těles, horkovzdušného ventilátoru a grilu. Tyto komponenty mohou být využívány v různých kombinacích - vždy s perfektním výsledkem.

 

Vybavení trouby

 

• zvýšený objem 60 l

• tlačítkové ovládání

• digitální minutka

• vícebarevný displej

• vnitřní osvětlení

• termostat 50 - 250°C

• širší plechy 45cm

• drátěný program

• ochlazovací ventilátor

• dvířka trouby s dvojitým sklem

 

Povrchová úprava

 

Nerezová ocel.

 

Design spotřebiče

 

Moderní design vestavných trub KARMA přispívá k jejich dokonalému začlenění do kuchyňského nábytku. Nová řada svým designem výborně ladí s pojetím moderní technické domácnosti.

 

Panoramatický pohled

 

Trouby KARMA jsou vybaveny vnitřním osvětlením a prostorným průhledem, což umožňuje okamžitý a přehledný pohled na připravovaný pokrm.

 

Bezpečná dvířka

 

Dvířka vestavných trub zůstávají chladná i během pečení. Samostatný ventilátor vhání chladný vzduch mezi dvojité sklo dvířek. Teplota vnějšího skla dvířek zůstává na dotek vždy bezpečná. Dvířkové závěsy a těsnění pečicích trub usnadňují lehké a hermetické zavírání a vyvážené otevírání dvířek. Dvířka lze velmi snadno vyjmout, což značně usnadňuje jejich čištění.

 

 

Doporučená maloobchodní cena včetně DPH: 18 880,-


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl