Inovace u chladniček Ariston

Inovace u chladniček Ariston

Kategorie: KUCHYNĚ

Indesit Company, přední výrobce domácích spotřebičů značek Ariston a Indesit, sleduje vývojové trendy na trhu s bílou technikou a plně je přijímá do své strategie.

 

Obrázek Ariston MBT 1912 FITuto situaci potvrzují poslední novinky v sektoru chlazení – kombinovaná chladnička s mrazákem Ariston MBT 1911 FI (bílé provedení) a MBT 1912 FI (nerez provedení) s plně integrovaným systémem Ever Fresh.

 

„Spotřebitelé se v poslední době při nákupu chladniček zaměřují na výrobky s energetickou třídou A nebo A+. Požadují, aby se lednice stala součástí rodinného života a mají zájem o exkluzivnější a designově zajímavé výrobky s displejem,“ říká Lucie Vítová, marketingová manažerka společnosti Indesit Company. Těmto požadavkům vyhovují i nové modely chladniček Ariston, které jsou na českém trhu k dostání od června tohoto roku.

 

Displej, se kterým lze vést rozhovor

Na displeji se zobrazují veškeré funkce i jejich správný průběh. Funkce je možné ihned naprogramovat. Velmi jednoduchá hlášení informují uživatele o teplotě a série zvukových signálů ho upozorní na případný výpadek proudu či jiný nedostatek.

 

Ever Fresh – čas plyne, vůně zůstává

Plně integrovaný systém Ever Fresh znamená revoluční způsob vakuovaného uchovávání potravin. Tento systém založený na fyzikálních principech je jednoduchý a zároveň také důmyslný. Potraviny se nedostanou do kontaktu se vzduchem, tím zůstanou déle čerstvé, zachovají si svou kvalitu, výživové hodnoty a také chuť a vůni.

 

Ice Party – vždy připraveni na přípitek

Ice Party je užitečná funkce, neboť dokáže ochladit šampaňské na optimální teplotu, a to přímo ve speciální nádobce, která je automatickou součástí těchto chladniček. Jednoduše zvolíte tuto funkci a teplota mrazáku se sníží přesně na dobu, která je potřebná k vychlazení. O dosažení správné teploty vás upozorní zvukový signál.

 

No Frost – konec s námrazou

Chladící systém No Frost uchová nakoupené potraviny v perfektním stavu, a to díky optimální cirkulaci chladného vzduchu uvnitř chladničky i v mrazáku. Zároveň zabrání tvorbě ledu nebo námrazy na stěnách, čímž odpadne ne příliš oblíbený proces odmrazování.

 

Z dalších speciálních funkcí a programů u těchto chladniček můžeme jmenovat Super Freeze, Super Cool nebo Holiday. Chladnička je určená spíše pro větší rodinu, neboť její celkový čistý objem dosahuje 369 litrů. Doporučená cena chladničky v bílém provedení je 30 410 Kč a chladničky v nerez provedení 32 410 Kč. (uvedeny jsou celkové prodejní ceny včetně příspěvku na recyklaci s DPH).

 

MBT 1912 FI

 

Kombinovaná chladnička s mrazákem Rozměry: ( v x š x h) 190 x 70 x 64,5 cm

 

Celkový hrubý/čistý         396/ 369 litrů

Chladnička hrubý/čistý    280/277 litrů

Mrazák hrubý/čistý         116/ 92 litrů

 

Energetická třída            A

Počet kompresorů:         1

Spotřeba energie 24h (l): 405 kWh/rok

Klimatická třída:             N, Sn, St

 

 

 

                       

Domácí spotřebiče značky Ariston jsou navrženy tak, aby svým uživatelům umožnily lépe hospodařit s časem a více se věnovat sobě a svým blízkým. Této filozofii odpovídá i slogan značky Ariston „Time together“ (Čas trávený spolu). Spotřebiče této značky charakterizuje moderní elegantní design, řada inovativních technologií, nových funkcí, automatizovaných programů a doplňkových služeb. Designérem chladniček Ariston je Makio Hasuike, který dokonale propojil vzhled a funkčnost a navrhnul elektrospotřebiče harmonických tvarů. Primární cílovou skupinu tvoří ženy a muži ve věku 25 – 44 let, které vyznávají tradiční hodnoty, ale přitom se nebrání technologickým novinkám.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl