Dokonalost v každém detailu

Dokonalost v každém detailu

Kategorie: KUCHYNĚ

Kuchyně je srdcem každé domácnosti, kde se obvykle přes tráví nejvíc času. Proto je důležité mít ji vybavenou a promyšlenou do posledního detailu.



Ke kvalitním kuchyňským skříňkám a vestavným spotřebičům si tak můžete pořídit i další dřevěné výrobky, které při vaření určitě oceníte.

V e-shopu značky LABBRO najdete skutečně všechno – všechny typy vestavných kuchyňských spotřebičů, vestavné odpadkové koše, nejrůznější pomůcky do kuchyně, čisticí přípravky a příslušenství, skvělé nádobí značky KOLIMAX, ale také vlastní výrobky LABBRO. Jedná se o krájecí desky neboli kuchyňská dřevěná prkénka s rozměry 30 × 20 × 2 cm, 35 × 24 × 2 cm, nebo 38 × 26 × 2,7 cm. Dalším výrobkem jsou servírovací a krájecí vály s úchyty o velikosti 65 × 42 × 6 cm, a to buď samostatně, či případně i v sadě s grilovacím nářadím. Vály jsou mohutné, jeden váží 4,3 kg.

kuchyň

Ještě větší je velký řeznický vál (štoček) s rozměry 100 × 80 × 15 cm, přičemž síla dna jsou 2 cm, stejně jako síla bočnic. Hmotnost štočku je 14 kg. Prkénka i vály vyrábí česká firma Truhlářství Michal Pysk na Vysočině z bukového dřeva, nebo ze dřeva kaučukovníku brazilského. Ten má obdobné vlastnosti jako dub a jeho dřevo je vysoce odolné proti plísním, houbám a bakteriím. Nepodléhá teplotním změnám, dřevo je velmi stabilní. Odolává také vlhkosti, protože jeho nasákavost je minimální. Protože dřevo je tvrdé, odolává mechanickému poškození při větších zátěžích. Při výrobě se nepoužívají žádné kovové prvky, vše je spojeno jen dřevěnými kolíky. Vál je napuštěn rostlinným olejem z ostropestřce. Ten se hodí k ošetření dřeva, které je ve styku s potravinami a firma ho používá i na kuchyňská prkénka. Finálně je vál ošetřen včelím voskem.

Dalším praktickým výrobkem je deska na sušičku a pračku, které stojí vedle sebe. Vznikne tak poměrně velká plocha, kterou lze využít jak ke skládání prádla, ale také jako odkládací polici, nebo přebalovací pult.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Nábytek Mikulík - Autor: Adéla 25. 11. 2021
 Nábytek Mikulík - Autor: Markéta 13. 12. 2021

     



bydleti.cz


Životní styl