Co se nabízí do kuchyně IV. - závěsné kuchyňské systémy

Co se nabízí do kuchyně IV. - závěsné kuchyňské systémy

Kategorie: KUCHYNĚ

Jak jsme slíbili, pokračujeme v seriálu „Co nabídnout do kuchyně“. Podle zájmu koncových odběratelů na veletržní akci Pragointeriér new design 2005 se potvrdilo, že trend vybavení kuchyně drátěným programem a jeho doplňky je stále ve větší oblibě. Minule jsme se zabývali řešením slepého rohu. Dnes jsou na řadě závěsné kuchyňské systémy (railing systém tj. volně přeloženo „zábradlí“).

Závěsné výsuvné systémy - Railing systém

 Obrázek závěs

 

Závěsné výsuvné systémy drátěného programu se dělí spíše podle vzhledu a povrchové úpravy. Montáž je velmi jednoduchá a systém uchycení totožný. Co se vzhledu týče, jsou základní typy dva. S páskem Modern nebo s kulatinou Klasik.

Obrázek závěs4

 

Railingové systémy Tower nabízejí dvě varianty vzhledu Modern a Klasik v povrchové úpravě chrom, chrom mat a titan zlatý (nitrát titanu, který imituje mosaz, nepotřebuje zalakování a nečerná) s možností zakoupení nerezové (!) závěsné tyče (vhodné k povrchu chrom), což zvyšuje užitnou odnotu sytému.

 

Railingové systémy REJS nabízejí několik druhů povrchových úprav od povrchu chrom, staro mosaz, měď, chrom mat jako imitaci hliníku až po velmi exklusivní povrchy jako černý grafit. Systémy uchycení jsou u systému Tower i Reis totožné a montáž je velmi jednoduchá. Systémem úchytek, kolen, tyčí, prodlužek a záslepek lze sestavit libovolnou variantu podle požadavku zákazníka. Instalace systému příznivě ovlivní jak užitnou hodnotu pro zákazníka, jeho spokojenost, tak Vaši přidanou hodnotu.

 

Obrázek závěs2

 

Šíře sortimentu doplňků pro závěsné systémy a následně doplňků pro kuchyňské použití jako jsou podložky, odkapávače a držáky Tower a Rejs bohužel není možno vyobrazit v tomto omezeném prostoru.

 

 

 

Obrázek závěs3

 

 

 

připravil Aleš Ingr, Ideal Trade

 

Související články:

Co se nabízí do kuchyně I. - a za kolik
Co se nabízí do kuchyně II. - multifunkční sloup Co se nabízí do kuchyně III. - řešení slepého rohu
Co se nabízí do kuchyně V. - osvětlení


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl