Bude letos v kuchyních moderní kávová barva?

Bude letos v kuchyních moderní kávová barva?

Kategorie: KUCHYNĚ

Nové odstíny barev kombinují moderní vzhled se současným trendem přírodních barev, které jsou v kuchyních i koupelnách čím dál více oblíbenější.



Společnost Technistone rozšířila pro letošní rok svou kolekci Starlight o odstíny v barvách kávy. Barevná provedení Corto, Mocca, Latte a Frappe najdou uplatnění zejména jako dlažba v kuchyních nebo koupelnách. Nová kolekce spojuje nadčasový design, modernost a taky inspiraci v přírodních barvách.

Pohoda, relaxace a uvolnění

„Káva je synonymem pohody, relaxace a uvolnění, a i proto je využití kávových odstínů v interiérech stále oblíbenější," říká Dana Horáková ze společnosti Technistone. „Kolekce Starlight je typická svou zrcadlovou strukturou, která rozzáří interiér a podtrhne styl každé domácnosti. Nové kávové odstíny jsou ideální kombinací designově atraktivního materiálu, který zvládá vysoké nároky moderní doby.“

Kuchyně - kávová barva

Kávová pohoda vynikne v kombinaci

Tmavohnědá barva Starlight Corto představuje tmavou silnou kávu. Základ v barvě mléčné čokolády se skleněnými fragmenty se perfektně hodí do bílých nebo béžových interiérů. Smetanově béžový odstín Starlight Latte nebo Starlight Mocca v barvě arašídů jsou ideální pro kombinaci s dřevěnými interiéry. Starlight Frappe s kousky ledu doplňuje nové materiály o odstín šedé.

Líbí se vám taky kávová barva?


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Kávová kuchyně - Autor: Linda 31. 8. 2017
 kávová, jen kávová to může být - Autor: AndeyG 13. 9. 2017
 kombinování - Autor: MichalStil 28. 9. 2017
 výběr - Autor: PavlíkL. 29. 9. 2017
 Obklady - Autor: Lenka 1. 11. 2018
 Kuchyňské vybavení - Autor: Sára 27. 12. 2022
 eshop - Autor: Andy 2. 1. 2023
 Kuchyně - Autor: Sára 6. 2. 2023

     



bydleti.cz


Životní styl