Boschská nabídka i od Siemensu

Boschská nabídka i od Siemensu

Kategorie: KUCHYNĚ

Prezentace výrobků značek Bosch a Siemens se letos nese ve sluncem a jarem provoněném duchu. Krásné modely velké bílé techniky jako by rostly přímo v rozkvetlé zahradě, kde se prezentace těchto dvou prestižních značek konala. Největším trhákem je jednoznačně úplná technologická novinka – elektronická plynová varná deska flameTronic®.

Obrázek bosch_2Bosch a Siemens představili několik zajímavých novinek. U praček zaujalo celoživotní pojištění Aqua-Stop proti vytopení – výrobce zákazníkovi zaručuje, že pokud selže ochrana proti vytečení pračky, uhradí veškerou škodu. No a teď nevytopte souseda, když se Vám to vyplatí! Navíc nejlepší pračky značek Bosch a Siemens mají nový velký displej s českými nápisy včetně háčků a čárekObrázek bosch_4.

V čele přehlídky myček, u kterých je také celoživotní záruka Aqua-Stop, byl exkluzivní model „Silver edition“, kterých bude na trhu omezený počet. Výrobek ve stříbrném provedení upozorňuje na vyrobení 30 milionů kusů myček společností BSH. V myčkách pak byly představeny i slim provedení (šířka 45cm), které mají všechny parametry (energie, mytí, sušení) na nejlepší hodnotě - „A“.

 

 

Obrázek bosch_3

 

 

U vestavných varných desek se pod značkou Siemens objevuje převratná novinka – elektronická plynová varná deska flameTronic®  s ovládáním.

 

 

Sklokeramické provedení s litinovými protiskluzovými držáky má hned několik speciálních funkcí:

- ovládací knoflíky není třeba stisknout, pro zapnutí stačí otočit;
- elektronické pojistka zhasnutí plamene - po zhasnutí jiskra sama plyn zapálí, při přetečení hrnce se uzavře přívod plynu;
- dětská pojistka;
- led kontrolka upozorňuje na zapnutý hořák a také na zbytkové tepObrázek bosch_1lo;

Díky modernímu a špičkovému vybavení je teď vaření na plynu opravdu potěšením. Stabilní litinové podložky pod hrnce jsou extrémně bezpečné proti překlopení a usnadňují přemisťování. U desky flameTronic®  vám už nikdy nebude vadit, že plamen zhasne třeba průvanem, protože funkce automatického znovuzapálení plamen opět rozžehne, navíc s původním výkonem.

Všechny novinky Bosch a Siemens s vynikajícími cenami pro Vás už nyní najdete na www.eproton.cz


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl