A co tak dokonalou kuchyňskou eleganci? Vítejte v kuchyni budoucnosti!

A co tak dokonalou kuchyňskou eleganci? Vítejte v kuchyni budoucnosti!

Kategorie: KUCHYNĚ

Společnost LG předtavuje nadčasovou nádhernou černou kuchyň Beautiful Black Kitchen, která spojuje špičkový design s užitností a nejmodernějšími technologiemi. Černá barva je nadčasová a nikdy nevyjde z módy. Tato barva, která se spojuje s půvabem, smyslností a luxusem, je letos v zimě základní barvou pro domácnosti i interiéry. Elegantní černá, která se přizpůsobí každé kuchyni, dokonale podtrhuje výrazné barvy a umožňuje sestavit velmi osobitý a přitom módní obytný prostor i u domácích spotřebičů

Obrázek kuchyně_budoucnostiSoučástí kuchyně je první ekologicky přívětivá parní pračka na světě Steam Wash. Organizace Energy Saving Trust ocenila, pokud jde o účinné využití energie, výkon technologie Steam Direct Drive společnosti LG třídou A++, protože používá  o 35 % méně vody a o 20 % méně energie než běžné pračky. Motor Direct Drive pračky Steam Wash je umístěn  přímo na buben, čímž se znatelně snižuje hluk a množství vibrací.  Dvacetiminutový program Refresh regenerující prádlo využívá páru k odstranění pachu z oděvů, a snižuje potřebu žehlení. Skvěle se hodí pro pracovně velmi vytížené uživatele.

 Obrázek kuchyně_budoucnosti 3

Stylově černá trouba s technologií SolarDOM společnosti LG podstatně snižuje dobu vaření a zároveň kuchyni dodává vytříbený vzhled.  Tato „mikrovlnná“ trouba využívá několikrát oceněnou technologii SolarDOM, která využívá sálavý ohřev a halogenové osvětlení. Technologie SolarDOM umožňuje přípravu pokrmu z vnitřní i vnější strany zároveň.  Tento postup zachovává živiny i šťavnatost surovin a umožňuje přípravu pokrmů, které vypadají a chutnají jako byste je připravovali několik hodin. Díky využití této technologie bude váš oblíbený pokrm připraven až třikrát rychleji než běžné trouby. Jedinečná kulatá dutina vytváří prostorově efektivní interiér trouby SolarDOM a rovněž rozprostírá teplo mnohem rovnoměrněji a snadněji se čistí.

 

Americká chladnička LG má nádherné černé zrcadlové dveře, a  vyvolává dojem prostoru i v té nejmenší kuchyni.  Americká chladnička GR-P227KGAA není jen krásná, ale její součástí jsou antibakteriální  prvky Bioshield a Biosilver. Ty společně využívají technologie Moist Balance Crisper a Ice Beam Door Cooling pro zajištění optimální ochrany potravin. Chladnička rovněž obsahuje stojan na víno, automat na vodu a led a má energetickou účinnost třídy A.

 

Obrázek kuchyně_budoucnosti 2„Nemusíte se vzdávat svého stylu jen proto, abyste získali nejlepší produktovou výkonnost a funkcionalitu domácích spotřebičů. Černý design je elegantní, luxusní a dokonale zapadne do moderního i klasického interiéru.  Kuchyně se rychle stává společenským prostorem domova a proto si rozhodně zaslouží stylový kabát, o což také společnost LG se svou nádhernou černou kuchyní usilovala,” uvedla Andrea Velebilová, marketing specialist LG Electronics CZ pro White Goods

 

Kuchyně Beautiful Black Kitchen společnosti LG skutečně neobětuje praktičnost vzhledu. Kuchyně překypující technologií vám usnadní život. Vítejte v kuchyni budoucnosti!

 

 

 

Plastové palubky vhodné do interiéru zde.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 A co tak dokonalou kuchyňskou  - Autor: nemec mir 5. 1. 2008

     



bydleti.cz


Životní styl