Nastal čas vyzkoušet elektronickou cigaretu Gamucci

Nastal čas vyzkoušet elektronickou cigaretu Gamucci

Kategorie: POČTENÍČKO

abortion clinics in indianapolis indiana

abortion clinics in indianapolis indiana arildremmereit.com

Vadí mi, že jsem cítit kouřem! Nechci žít se strachem z rakoviny plic! Už mě nebaví obtěžovat okolí dýmem z cigarety! Napadlo vás někdy něco podobného? Pak možná nastal čas vyzkoušet elektronickou cigaretu Gamucci!



Je důležité si uvědomit, že elektronická cigareta Gamucci vám od závislosti na nikotinu nepomůže. Je tu pro každého, kdo se bez podlouhlého tenkého válečku mezi prsty nedokáže obejít, eliminuje však veškerá negativa klasické tabákové cigarety. Obsahuje nikotin, ale spolu s ním už kuřák do plic nenasává karcinogenní látky. Nezapaluje se, proto nehoří a můžete z ní tudíž bez problémů šlukovat na benzínkách, v nekuřáckých kavárnách a restauracích, či na místech, kde byste si klasické cigáro ani nedovolili vytáhnout z krabičky.

elektronická cigareta Gamucci 

Na první pohled vypadá jako klasická cigareta a stejně tak i chutná. To, co ji odlišuje od běžného produktu, se skrývá uvnitř - nikotinová náplň, lithiová baterie, odpařovací komora a inteligentní čip. Nejdůležitější částí výrobku je atomizační komora, kde se nikotinový roztok mění zahříváním na páru, kterou kuřák vdechuje - samozřejmě bez škodlivých látek.

Iluze kouření je naprosto dokonalá. Po vydechnutí vychází z úst vodní pára připomínající dým, která se během několika vteřin rozplyne, aniž by po sobě zanechala jakýkoli zápach a neobtěžuje proto okolí.

Za pozornost stojí také ekonomická stránka. Kouření elektronických cigaret je totiž ve srovnání s klasickými produkty levnější. Za dostupnou cenu lze pořídit startovací balíček, který obsahuje kompletní kuřáckou sadu včetně 2 baterií, nabíječky a balení 5 náplní. Jedna náplň nahradí přibližně krabičku s dvaceti cigaretami. Celá tato kuřácká souprava v elegantním balení přijde na 1799 korun. Pro ty, kteří by chtěli Gamucci třeba jen vyzkoušet, či někoho potěšit stylovým dárkem, je v nabídce jednorázová elektronická cigareta za 299 Kč.

Náplně obsahuji vodu, aromatické látky, nikotin a propylenglykol, což je organická sloučenina - obvykle slabě sladká viskózní kapalina bez barvy a zápachu - která se běžně používá například v potravinách, ve víně, v ústních vodách, tabákových výrobcích nebo zubních pastách. Propylenglykol je všeobecně považován za bezpečnou látku.

elektronická cigareta Gamucci  

Možná se ptáte, proč právě Gamucci? Odpověď na tuto otázku není složitá. Značka Gamucci prošla úspěšným testováním v britské státní laboratoři a smí se distribuovat na americkém trhu, kde platí pro prodej těchto výrobků velmi přísné podmínky, jež řada výrobců, převážně čínských, nesplňuje. Výrobky značky Gamucci jsou úspěšně prodávány ve více než 58 zemích světa, což z ní činí nejprodávanější značku elektronických cigaret na světě!

Podrobnější informace o elektronických cigaretách Gamucci najdete na www.gamuccishop.cz v následujících videoklipech s českým dabingem.  


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl