Jak přestat kouřit

Jak přestat kouřit

Kategorie: POČTENÍČKO

Objevte novou neinvazivní metodou odvykání kouření – Biorezonanci. Biorezonance je metoda založena na použití přístroje Bicom 2000, který pomocí elektromagnetického působení napomáhá odvykání kouření.



Jistě se v dnešní době spousta z vás kuřáků zaobírá myšlenkou jak se tohoto nepříjemného, a také drahého zlozvyku zbavit. Je to přece nezdravé, nemoderní a to, že nevoníte svému okolí je také jasné. Na trhu je spousta léků, náplastí, žvýkaček, nebo elekronických cigaret. Bohužel všechny tyto prostředky jsou jen berličkou, která dodává mozku potřebný nicotin, ale neodstraňuje příčinu návyku.

Přestat kouřit

Pokud se člověk závislý na nikotinu pokusí přestat kouřit, objeví se u něj abstinenční příznaky jako silná nutkavá touha po cigaretě, deprese, špatná nálada, nespavost podrážděnost, frustrace, zlost, úzkost, neschopnost soustředění nebo zvýšená chuť k jídlu. Abstinenční příznaky trvají různou dobu, týdny až měsíce. Pomocí naší terapie je možné se jim vyhnout. Žádná terapie Vám ale nezabrání v kouření, proto je nutné Vaše pevné rozhodnutí.

Jak přestat kouřit

Proto je zde nová neinvazivní metoda odvykání kouření pomocí biorezonanční terapie!

Počítačová metoda odvykání kouření je prováděna pomocí přístroje BICOM 2000. Jedná se o nejmodernější přístroj v EU, který pracuje na bázi elektromagnetického působení (tzv. biorezonance). Toto zařízení splňuje veškeré normy pro provoz a je s úspěchem využívané jak ve zdravotnictví, tak při odvykání kouření již v mnoha evropských státech.

Biorezonanční metoda je bezbolestná a nemá negativní účinky na organismus. Tělo není nikdy vystaveno jakémukoliv druhu proudu. Při zákrocích vedených proti nikotinovým závislostem je úspěšnost až 80%. Pomocí přístroje Bicom je vysílán do těla zrcadlově obrácený elektromagnetický frekvenční vzorek nikotinu a dehtu, v důsledku tohoto procesu se urychlí detoxikace od nikotinu a dalších zátěžových látek. Ty se rychleji uvolňují z tkání do volné formy, a proto je důležité po terapii zvýšit přísun tekutin – nejlépe neperlivých. Dochází k uvolnění nikotinu z receptorů chuti a eliminuje se tzv.nikotinový hlad.

Výhody antinikotinové terapie:

je bezbolestná a bez vedlejších účinků na organismus
trvá cca 45 min
potlačuje chuť na nikotin
eliminuje abstinenční příznaky (vyskytují se individuálně a velice minimálně)
potlačuje informaci pasivního kouření (přítomnost kuřáků nevyvolává chuť na cigaretu)
výrazně usnadní proces odvykání
výsledky vykazují až 80% úspěšnost
nevyužívá náhražek nikotinu, detoxikace organismu probíhá bezprostředně po odvykací kúře
výrazně přispívá ke zlepšení zdravotního stavu a úspoře finančních prostředků

V případě obtíží je možné absolvovat antinikotinový zákrok opakovaně (druhý zákrok do 30-ti dnů zdarma).

Zdroj: www.nekouritjenormalni.cz
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 kouřil - umřel. Nekouřil - umřel taky a navíc - Autor: Major Zeman 25. 9. 2011
 není lepší pěstovat tabák doma a kouřit balené ?  - Autor: léčení 15. 10. 2011

     



bydleti.cz


Životní styl