Jak bydlí Ondra Vodný

Jak bydlí Ondra Vodný

Kategorie: POČTENÍČKO

On – line rozhovor s Ondrou Vodným, moderátorem Evropy 2 o jeho práci, bydlení i o volném čase.



Obrázek ondra vodný 3Jaký máte rád styl bydlení ?

 

Mám rád prostředí, které na mě dýchne pohodou a klidem.. nic extrémního..ale hlavně zabydlené prostředí.. bydlím rok ve svém .. a už to začíná pomalu vypadat jako doma.. :)

 

 

Při zařizování bytu jste se radil s architektem ?

 

Ne vůbec.... myslím, že by si měl člověk udělat bydlení a zařízení bytu podle svého.. jen pokud na to náhodou někdo nemá střevo :) tak pak raději s architektem..

 

 

Jaká je vaše představa ideálního bydlení ?

 

Velké, prostorné, útulné... :)

 

 

Jaká je vaše nejoblíbenější část bytu ?

 

No určitě kuchyně.. :) rád jím.. takže tam trávím dost času.. :)

 

 

Jaké máte koníčky nebo záliby a jak nejčastěji relaxujete ?

 

Rád si zajdu na squash, přes práci moc času na koníčky nezbývá..přesto se rád natáhnu na gauč a pustím si nějaký pěkný film..taky teď trochu koketuji s mixováním na vinylových deskách... :)

 

 

Jaké byly vaše moderátorské začátky ?Obrázek ondra vodný 2

 

No..hodně těžké..:) Nebyl to žádný rychlý nástup.. hezky pěkně od nejmenších akcí... až po současnost.. :) ale rád na to vzpomínám..

 

 

Máte nějaký moderátorský vzor ?

 

Tak určitě... když člověk začínal měl svoje vzory..dnes už se všemi svými vzory znám..měl jsem možnost je poznat.. a už to moc vzory nejsou .. bohužel.. :( přesto jsou to naprostí profesionálové.. a stále mají můj obdiv a respekt..

 

 

Co by jste chtěl v moderátorské práci dokázat ?

 

No..kdysi jsem si říkal, že můj cíl je moderovat na E2 .. je mi 23 let.. a jsem tam... je to pro mě velká čest... takže co bude dál je jen a jen navíc.. ale rozhodně chci být na špici... k tomu ale vede dlouhá cesta.. :(

 

 

Začínáte být známá osobnost, změnila vás nějak popularita ?

 

Známá osobnost? :) to ještě v žádném případě.. určitě potěší když mě někdo pozná..ale je to spíš v mém rodném městě..  :) a jestli mě to mění.. myslím že ne... spíš motivuje a hecuje do dalších výkonů :)

 

 

Jaký je váš oblíbený zpěvák nebo zpěvačka a jakou hudbu rád posloucháte ?

 

Hudbu mám rád taneční.. nejlépe taneční remixy... Obrázek ondra vodný 4klasika je Madonna, Robbie Williams a vlastně všechna rádiová muzika.. a poslechnu si skoro všechno - někdy i vážnou hudbu..

 

 

Kam plánujete letos dovolenou ?

 

Letos v zimě.. už jsem byl v Tatrách lyžovat.. a ještě se tam v březnu chystám..kvůli práci se dostanu většinou jen tak na tři, čtyři dny.. v létě.. to ještě netuším..většinou jezdím na last minute.. s tím, že rozhodnutí padá tak týden před odjezdem..

 

 

Co vás čeká v nejbližší budoucnosti ?

 

Práce, práce a zase práce... je teď plesová sezona, navíc vyrábím pořad pro regionální televizi - večírky, mejdany, party, celebrity - takže po nocích jezdím po nejrůznějších akcích... přes den se pak pracuje ve střižně.. ale určitě si udělám čas zajít do kina, a pustit se do trénování mixování na gramofonech a hlavně.. udělat si volno alespoň na jeden den lyžování :)

 

 

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl