Zařídit si byt je hra

Zařídit si byt je hra

Kategorie: FINANCE A BYDLENÍ

Indeco, nabízí úvěr bez navýšení s rozložením splátek na dva a půl roku s akontací pouze 30 %.



vranova-loznice.jpgIndeco, jeden z největších výrobců skříní na míru, pokračuje i tomto roce v progresivním rozšiřování služeb a možností pro své zákazníky.  Jsou to především ti zákazníci, kteří se nebojí pojmout zařizování interiéru jako hru, která může přinést nevšední a moderní výsledky.

 

Novinkou je, že tato hra teď nemusí ani moc stát. 

 

Ve spolupráci se společností Essox totiž společnost Indeco připravila exkluzivní produkt v rámci splátkového prodeje. Jedná se o úvěr bez navýšení s rozložením splátek na dva a půl roku s akontací pouze 30 %.

 

Společnost Indeco se pohybuje na našem trhu již patnáctým rokem. Za tu dobu si už stačila vybudovat stabilní zázemí, o čemž hovoří téměř 90 prodejních míst na území ČR, 186 velkoodběratelů a 24 autorizovaných zástupců. Vestavěné skříně s nepřebernou paletou barev i materiálů obohacuje stále novými možnostmi, včetně praktických doplňků. Alfou a omegou pro Indeco je především zákazník, pro kterého připravuje stále něco nového.

 

Lákavou úvěrovou nabídku připravila společnost Indeco na základě zvýšené poptávky po nové koncepci Men's view/Women's view, kterou si můžete prohlédnout na jejich webových stránkách www.indeco.cz.

 

Výběr nábytku se tak nyní může stát příjemnou i napínavou hrou, do 31.3.2009 navíc i výhodnou: v případě, že byste se rozhodli koupit např. skříň v hodnotě 30 000,- Kč včetně DPH, montáže i dopravy, s 30% akontací by činila měsíční splátka pouze 699,- Kč!


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl