Stěhujete se do nového? Optimalizujte svou domácnost pomocí jednoduchého řešení regálů a úložných prostor

Stěhujete se do nového? Optimalizujte svou domácnost pomocí jednoduchého řešení regálů a úložných prostor

Kategorie: RADY A NÁPADY

Uvažujete o stěhování se do nových prostor, případně už máte všechno naplánováno? Pokud ano, určitě byste měli novou domácnost dokonale optimalizovat z hlediska užitného prostoru.



Je jasné, že hlavní místnosti typu obývacího pokoje nebo ložnice zůstanou klasicky v režii různých skříní a sedacích souprav, nicméně především užitkové místnosti je třeba řešit ekonomicky a efektivně.

Regály od společnosti Majster Regál

Ideální řešení nabízí společnost Majster Regál se svými regálovými systémy. Ty jsou maximálně kompaktní a hodí se do jakékoli místnosti. Ideální je využít konfigurátoru regálů online. Jednoduše si sestavíte regálový systém dle vaší potřeby. Společnost Majster Regál nabízí regálové systémy vysoké kvality ze 100% oceli, jež jsou maximálně variabilní a spolehlivé, Vztahuje se k nim navíc pětiletá záruka.

regály

Dokonale uspořádané technické místnosti

Mnohdy jsou to právě takzvané technické místnosti, do kterých potřebujete dát co nejvíce věcí. Mohou se tady uskladnit, případně jen uložit k občasnému využití. Vždyť třeba takové prášky na praní, aviváže nebo různé čisticí prostředky využíváte skutečně jen občas. Moderní kovový regál je ideálním řešením, jak je mít neustále po ruce tak, aby nezavazely. Rozdělit si je do polic budete moci dle libosti.

Dílna, garáž či sklep v novém

Také v dílně nebo garáži je nezbytné, abyste měli různé nástroje a nářadí v pořádku uskladněné. Vždyť zakopávat o cokoli by mohlo být v případě kovových nebo jiných nástrojů zdraví nebezpečné! Jen takový rozsypaný spojovací materiál může natropit velké nepříjemnosti. Šroubky, hřebíky a jiné komponenty je třeba mít uskladněné v policích a v boxech. Stejně tak se vyplatí moderní regálový systém také do sklepa. Tady slouží k uskladní potravin.

Kvalita na prvním místě

U regálů od Majster Regál si kvalitu můžete být jistí. Police se vyrábí z tenkého, ale maximálně pevného kovu, který je povrchově ošetřen proti poškození. Designově jsou regály unikátní a jejich nosnost se pohybuje klidně i kolem 300 kg na polici, což je více než solidní.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl