Nápojové automaty a kávovary do každé firmy

Nápojové automaty a kávovary do každé firmy

Kategorie: RADY A NÁPADY

Na světě se za den vypije několik miliard šálků kávy. Proč asi? Když se v Praze v roce 1714 objevila první kavárna, jistě nikdo netušil, jak velké popularitě se bude těšit nápoj z upražených bobulí kávovníku.



Kofein a lidský organismus

Káva má povzbuzující účinky, zvýší nám soustředění, zvedne náladu. Způsobuje to kofein, který je v ní obsažen. Pokud konzumujeme kávu v rozumném množství – záleží samozřejmě na množství kofeinu, ale jistě by to nemělo být víc, než 6 šálků denně – může nám pomoci i při některých zdravotních problémech. Její konzumenti mají větší šanci vyhnout se Parkinsonově chorobě, pomáhá astmatikům a lidem s nízkým tlakem nebo s problémy trávení. Ještě že tedy Holanďané na začátku 17. století rozšířili pěstování kávovníku z Arabského poloostrova do jiných míst světa a tento skvělý nápoj se dostal i k nám do Evropy.

Mnozí z nás si ráno bez horkého šálku kávy nedovede představit. I během pobytu v zaměstnání pravidelný přísun kofeinu zlepšuje koncentraci, výkon i pohodu na pracovišti. A nemusí se pít tkzv. „turek“ – ten má s kvalitní přípravou tohoto nápoje v Turecku málo společného. Jen chutná a správně zhotovená káva zaručí pozitivní účinky kofeinu.

Nápojové automaty, kávovar na kapsle

Káva přímo na pracovišti

Pokud namítnete, že nemáte čas vy ani vaši kolegové během zaměstnání navštěvovat kavárny - ve většině případů to ani není možné - je tu snadné řešení. Pronajměte si nápojový automat do své firmy. Je vhodný pro velké prostory a tam, kde je větší množství pracovníků kanceláří a provozoven. Nápojové automaty připraví různé druhy opravdu dobré kávy a je možné pochutnat si i na horké čokoládě.

Vždy dobrou kvalitu vám zajistí i kávovar na kapsle, jeho využití je ideální v menších firmách nebo pro vaši soukromou pracovnu. Běžně mletá káva časem ztratí své aroma, navlhne, ne vždy se daří správně ji nadávkovat. Kávové kapsle umožní zhotovit nápoj přesně takový, pro jaký se rozhodnete. Máte na výběr více druhů kávy: extra silnou, silnou, bez kofeinu, jemnou, krémové expreso apod. Voňavou a chutnou kávu jistě ocení i obchodní partneři a vašim zaměstnancům pomůže soustředit se plně na pracovní povinnosti.

Káva Fontana

Nápojové automaty, presovač na kávu i kávovar na kapsle si můžete snadno pronajmout v rámci nabídky office coffee na stránkách www.fontana.cz. Firmu Fontana znáte jako dodavatele výdejníků pramenité vody. Léta je spolehlivým partnerem svých zákazníků. Všechny přístroje této společnosti vám vyrobí kávu rychle, mají jednoduché ovládání a jsou spolehlivé. Fontana doručí barely s vodou, kávové kapsle dle vašeho výběru a zajistí servis automatů. Pronájem je finančně výhodný, jeho hodnota se řídí počtem vydaných nápojů.

Dobrá káva ve vaší firmě bude nejen vizitkou pro obchodní partnery, ale i známkou toho, že si vážíte svých zaměstnanců.

Nápojové automaty, kávovar na kapsle
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl