Montérky pro kutily 8x jinak

Montérky pro kutily 8x jinak

Kategorie: RADY A NÁPADY

Češi jsou národem kutilů. Vaše rodina jistě nebude výjimkou a nějaký ten domácí kutil se v ní určitě také najde. Potěšit někoho, kdo rád něco vyrábí doma, v dílně nebo na zahradě je snadné. Velmi praktickým dárkem jsou pracovní montérky.



Jaké montérky kutil potřebuje?

Kutilů je celá řada a je tedy třeba vybírat montérky podle toho, jakým směrem je kutilova činnost zaměřena.

  • Je jako Ferda mravenec a jdou mu práce všeho druhu? Pak jsou ideální klasické pracovní montérky vybavené řadou kapes na nářadí.
  • Je kutil zapáleným elektrospecialistou a dráty se za ním táhnou, kamkoli vkročí? Pro něj jsou ideální montérky dielektrické a ohnivzdorné.
  • Má kutil vymakanou autodílnu? Stylové olejivzdorné montérky se mu do ní budou hodit.
  • Staví kutil stále nějaké konstrukce a svařuje ve dne v noci? Určitě bude potřebovat nehořlavé montérky.
  • Vlastní kutil dodávku, náklaďák, bagr, pluh nebo silniční válec a je stále na cestách? Od nehody na silnicích ho uchrání reflexní montérky.
  • Sedí kutil od jara do zimy u rybníka a loví ryby? Nepromokavé montérky jsou dobrou cestou, jak neprochladnout.
  • Nezalekne se kutil mínusových teplot a akčně běhá venku i v nejkrutějších mrazech? Díky zatepleným zimním montérkám nebude mít omrzliny.
  • Potřebuje kutil stále s něčím experimentovat a práce s chemikáliemi mu není cizí? Pak je vhodné, aby oblékl montérky odolné chemikáliím.
  • Truchlí kutil smutně doma u okna a ožije pokaždé, když může vyrazit řezat dříví a dělat zásoby na zimu všem sousedům? Určitě by měl nosit montérky odolné proti pořezu.

Na kutily všeho druhu jsou připraveni v obchodě s pracovními oděvy TOMIS CZ, kde vědí, že kvalitní montérky práci nejen zpříjemní, ale také dokáží ochránit před nepříjemným zraněním. Protože je každý kutil jiný, najdou se zde jak klasické montérky do pasu, tak praktické montérky s laclem. V obchodě vědí, že existují nejen kutilové, ale i kutilky a kutilčata a proto mají připravené pánské pracovní montérky, dámské montérky i dětské montérky. Celou nabídku si můžete prohlédnout ZDE.

Aby nešlo jen o plané plácání do větru, neslibovaly se hory doly a skutek pak utek, jsou montérky pro kutily podrobeny přísnému výběru, ve kterém obstojí značky jako Cremorne, Dayboro, Stanmore, Max, YOWIE nebo COOL TREND. Chcete o nich vědět něco víc?

Tyhle montérky kutil rozhodně ocení

Dámské montérky YOWIE – když to ženám při práci sluší

Není nic hezčího než pohled na ženu, které montérky padnou jako ulité. Dámské laclové montérky YOWIE jsou vyrobeny tak, aby poskytovaly nejen dostatek pohodlí, ale aby byly i šik. Toho je dosaženo využitím příjemného materiálu, atraktivním potiskem a moderním střihem.

montérky Yowie

Dětské montérky COOL TREND – z malých pomocníků mohou vyrůst šikovní kutilové

Je tuze roztomilé, když se drobotina snaží stačit v pracovním tempu dospělým. Proto je potřeba i ty nejmenší pomocníky obléknout do dětských pracovních montérek s laclem, aby se cítili nejen důležitě, ale aby byli dobře chráněni před špínou, oděrkami a dalšími úrazy. Bavlněné dětské montérky jsou opatřeny reflexními pruhy, aby v nich dětičky nikdo nepřehlédl.

montérky cool trend

Reflexní montérky KOROS – být vidět je důležité

V noci, v podvečer, při dešti nebo když je mlha – zkrátka vždy, když jsou snížené podmínky viditelnosti, by měl správný kutil pohybující se po silnicích, cestách nebo provozující stavební činnosti obléknout reflexní montérky. Výstražné pracovní kalhoty KOROS jsou vybaveny laclem a reflexními pruhy, takže ten, kdo je nosí, bude vidět už z dálky.

montérky Koros

Nehořlavý pracovní komplet MOFOS – ani jiskřička nezpůsobí popáleniny

Zejména svařování je rizikovou činností a přiznejme si to, řada kutilů právě tuto činnost miluje. Díky nehořlavým montérkám v podobě pracovního kompletu je zajištěna ochrana trupu, rukou i nohou jak před odletujícími jiskrami, tak před krátkodobým stykem s plamenem a UV zářením i před kousky rozžhaveného kovu.

Mofos

Zateplené montérky Cremorne – zima neznamená konec prací

Není po ruce vytápěná dílna? Nevadí. V zimních zateplených montérkách se bude pohodlně pracovat, i když nastane chladnější období roku. Odnímatelné šle, zesílená oblast kolen i zvýšený zadní díl jsou praktickými vychytávkami, které na montérkách rozhodně nechybí.

montérky Cremorne

Pracovní kalhoty s laclem Dayboro – styl je pro někoho důležitý

Pro toho, kdo si potrpí na svůj vzhled se samozřejmě nehodí odrbané montérky plné fleků. Lepší jsou moderní montérky s laclem vyrobené z inovativního materiálu TRIFIBETEX. Pohodlí je zajištěno pružným pasem a odolnost zase trojitým prošitím nohavic a sedu. Spousta kapes a poutek je už jen třešničkou na dortu.

Dayboro

Pracovní montérky STANMORE s laclem – vsadit na pohodlí a jednoduchost může být výhra

Montérky, které si na nic nehrají a jsou vyrobeny jednoduše tak, aby byly příjemné na nošení a nabídly vysokou odolnost jsou sázkou na jistotu. S takovými montérkami se dá dělat cokoli – opravovat auto, rekonstruovat dům, kydat hnůj i stavět garáž.

Stanmore

Laclové pracovní kalhoty MAX – klasika to jistí

Někdo si nepotrpí na módní výstřelky a superschopnosti a stačí mu, když jsou montérky zkrátka montérky a nic víc. Klasický střih, bavlněný materiál a velké kapsy montérek MAX jsou sice jednoduché, ale svůj účel plní na jedničku.

max

Velmi důležité je, že správný kutil by měl mít ne jedny montérky, ale nejlépe dvoje či troje. Přeci jen je potřeba je někdy vyprat a čekat až uschnou by bylo zbytečné zdržování. Prostě pracovních montérek není nikdy dost. A samozřejmě důležitá jsou i pracovní trička, mikiny, šortky, vesty, rukavice. K pracovním montérkám si nezapomeňte pořídit také vhodnou obuv. Více v článku zde.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl