Jak na očistu organismu?

Jak na očistu organismu?

Kategorie: RADY A NÁPADY

Zpomalený metabolismus, pocit těžkosti, únava,… Cítíte, že je třeba tělo očistit? Naordinujte si detoxikační kúru!  



Desetkrát silnější než zelený čaj – očista jak se patří

Když přijde na očistu organismu, zelený čaj je první, po čem sáhneme, když toužíme po detoxikaci organismu. Je osvěžující a plný antioxidantů. A věděli jste, že existuje čaj, který je až desetkrát silnější? Možná je na čase seznámit se s čajem Matcha.

Čaj Matcha obsahuje přírodní antioxidanty, minerály jako vápník, draslík, zinek a železo, vitamíny jako beta karoten, vitamín C a E, vlákninu. A obsahuje i další důležité látky – l-theanin a theofyllin. Tyto látky stimulují nervový systém a pomáhají navodit stav hluboké relaxace – ale bez ospalosti. Navíc zvyšuje krevní tlak, uvolňuje hladké svalstvo, zlepšuje imunitu a vůbec působí na lidské tělo blahodárně.

Čaj Matcha je tedy ideálním pomocníkem, když se rozhodnete pustit se do důkladné očisty organismu. Pořídíte ho na caj-matcha.cz.

Nepodceňujte bylinky

Vynechte limonády a kávu a raději si vytvořte zásobu bylinkových čajů. Mátový čaj má skvělé účinky na trávicí trakt, meduňka zklidní vaše nervy a řepíkem nikdy nic nezkazíte. Na uklidnění skvěle funguje také čaj z levandule. Tak jako tak je třeba vynechat sycené vody, sladké džusy, limonády a další nápoje plné odpadních látek. Pokuste se vynechat i kávu. A když už to bez kávy nezvládnete, pijte ji černou – žádný cukr ani mléko!

Tip: Pokud chcete především zhubnout, vašimi pomocníky se stanou i bylinné hubnoucí čaje, které urychlují metabolismus a pomůžou vám setřást přebytečná kila.

Pitný režim

Při detoxikační kůře je třeba pít hodně vody. Opět platí, že bez žádných dochucovadel a pokud možno v pokojové teplotě. A když už to bude nutné, můžete do ní kápnout trochu citronu.

Tip: S vodou to zase nepřežeňte. Pokud nemáte žízeň, do pití se nenuťte. Příliš vody může ublížit stejně jako příliš málo.

Jak na očistu organismu
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl