Hliníkové schůdky

Hliníkové schůdky

Kategorie: RADY A NÁPADY

V populární české písničce zpívá mladík, že pro svou vyvolenou postaví schody do nebe. V běžném životě se nepohybujeme až v takových výškách, potřebujeme pohodlně dosáhnout do police nebo na skříň.



Proto nám stačí hliníkové schůdky do domácnosti. Pokud se chcete dostat na místo, které je málo přístupné, pak je to ideální pomůcka. Dají se dobře uskladnit, dvoustupňové bez problémů složí a rozloží dítě i starší člověk. Pomohou vám doma při úklidu – mnohé úložné prostory jsou výš, než by člověk čekal – při malování nebo jen když zatahujete závěs, který je ukotven příliš vysoko.

Na zahradě, kde není potřeba použít vysoký žebřík a manipulace s ním by byla zbytečně zdlouhavá, skládací schůdky určitě využijete. Bezpečně s jejich pomocí ostříháte keře i menší stromky. Při práci na chatě a v dílně pro ně také najdete uplatnění. Ve složeném stavu nezaberou mnoho místa. Zkrátka a dobře, hliníkové schůdky mohou být praktickým pomocníkem jak pro hospodyňky, tak pro profesionální řemeslníky.

Německá firma Hailo vyrábí a dodává toto zboží na náš trh. Byla založena už v roce 1947 a jejím hlavním cílem je bezpečnost a spokojenost zákazníků v 60 zemích světa. V sortimentu najdete hliníkové schůdky od dvou do osmi stupňů, schůdky vhodné pro citlivé podlahy, schůdky s nosností do 225 kg. Jednotlivé druhy jsou vybaveny detaily, které majitel ocení. Hailo mini dvoustupňové mají držadlo pro přenášení, bezpečnostní pojistku proti sklapnutí s tlačítkem k odjištění a rohože na stupátkách s protiskluznou úpravou. Hailo L60 pětistupňové s nosností do 150 kg, vybavené protiskluznou úpravou, speciálním nýtováním stupňů, miskou na nářadí a hákem pro kbelík. Po složení zabírají velmi málo místa. Hailo L50 sedmistupňové s bezpečnostním madlem, protiskluznou úpravu, speciálně nýtovanými stupnicemi a bočnicemi. Klouby mají patentované plastové kryty proti poškození. A to je pouze malý výčet nabídky.

Hliníkové schůdky Hailo jsou certifikovány, všechny materiály a komponenty použité při výrobě prochází testy. Vysekávané nýty, svary nosníků ze speciální hliníkové slitiny, zkouška vířivými proudy, kontrola nosnosti – jde vidět, že pro zajištění vysoké kvality a bezpečnosti dělá firma Hailo maximum. Vy si jen vyberete a hliníkové schůdky vám budou jistě dobře sloužit.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl