Water Angel. Vodní anděl.

Water Angel. Vodní anděl.

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Jak už víte z médií, je to celoevropské hnutí za čistou pitnou vodu. Potřebujeme čistou pitnou vodu? Je to co pijeme čistá pitná voda?



pitná voda 006a.jpgVodárenské společnosti jsou velmi mocné lobby. Pokud donesete na rozbor vodu přefiltrovanou „Vodním Andělem,“ pochválí Vás, jak máte kvalitní studnu. Pokud jim sdělíte, že voda je filtrována reverzní osmózou, tak se budou tvářit „nic moc.“ Jde o lobbistický tlak proti nástupu nových špičkových  technologií. Skutečně. Např. v Lázních Bělohrad má jedna farmářka 3 kravíny. Posílá pravidelně rozbor vody. Jednou ji údajně napadlo odebrat vzorek  vody K1, K 2, K3 a vymyslela si K4. Tam dala pitnou vodu z řádu. Přišla odpověď. 3 vzorky vyhovují, 4, nedoporučujeme používat pro krávy.

 

Jak je to s kvalitou vodárenských vod? Vodárny odpovídají za kvalitu vody dodávanou do sítě. Nikoliv  za to, co ze sítě vytéká. Určitě máte zkušenost, že z potrubí občas vytékají podivné vody.  Občanovi fakturují vodné a stočné, nikoliv pitnou vodu. Občan nemá co reklamovat. Např. v Mnichově občanům fakturují užitkovou vodu, nikoliv pitnou vodu!

 

Jaká je kvalita balených vod?

Již žáci 8 tříd základních škol se učí o tom, že nejhorší balená voda je ta, která je odželezňována. Tam je nejvíce chemie. Nepít. V médiích, pokud občas vystoupí lékaři, doporučují nepít ani kojeneckou vodu. Raději vodu z kohoutku.

 

Jeden výrobce tvrdí: naše voda obsahuje jistý prvek prospěšný lidskému zdraví.  Pijte ji. Ovšem lidské tělo přijímá tento prvek  z potravy. Z vody s účinností cca 3 %. To by jste museli vypít , dle odborníků , denně 200 l vody.

 

Další stáčí vodu z pramenů. Známý tam pracuje. Ptali se ho: kolik vody jste stáčeli za komunistů ? 5 vagonů. Kolik dnes? 50 kamionů denně. A ta jako zřídlo zvýšilo produkci ? Ne, pojďte se podívat. Zavedl je za fabriku, kde tekla řeka. Tam byly sací koše.

 

Jak se plní voda na plnící lince? Ohřeje se na + 95 oC. Pod tlakem 9 atm se tlačí do plastových výlisků velikosti cca 5 cm. Tyto se tlakem horké vody vytvarují do požadované velikosti a tvaru.  Pak jde voda dále. Přidají se chemická stabilizovadla, popř. příchutě. Nakonec láhev s vodou prochází kobaltovým zářením. Aby se v ní vše živé zabilo.

 

Pokud takovou láhev dáte na okno, voda se nemění. Pokud vedle ní dáte láhev se studniční vodou, do 5 dnů Vám zezelená. Je v ní život. Kobaltovým zářením se „upravují“ údajně i všechna piva, mimo  Postřižinské a rodinný Pivovar Bernard. Tato živá piva se musí rychle spotřebovat. 

 

Je vhodná mineralizace vody?

Minerálka, z hlediska léčby, je vhodná spíše pro „marody“.  Zdravý člověk by měl pít spíše čistou pitnou vodu. EU doporučuje 30 mg/l Ca a 10 mg/l Mg. Aby měla voda dobrou chuť.  Tato hodnota se však nekontroluje, vodárny ji nejsou schopné dodržet. Destilovaná voda se nedoporučuje, navíc Vám v lékárně na ni dají záruku tuším 48 hodin. ( Neprošla kobaltovým zářením).

 

Jak je to s čistotou vody kolem nás?

Když se dělal průzkum kvality vody v ledovcích, bylo zjištěno, že v dané vrstvě je vysoký obsah DDT ze 70 – tých let.  Tedy náš životní prostor je poměrně znečištěn.

 

Kde brát čistou pitnou vodu?

Doporučuji udělat  z pitné vody vodu čistou.  Filtrační zařízení Vodní  anděl je vysoce účinné.  Navíc jej lze získat na splátky 2000,- Kč / měsíčně  včetně vrtané studny i se stavebním povolením. 13,5 % RPSN. Tedy velmi výhodně. 2000,- Kč je zhruba částka, kterou běžná domácnost zaplatí měsíčně za balenou vodu.  Nenabourá Vám tedy rodinný rozpočet. Nejde o investici, jde o přesměrování peněz. Voda z Vodního anděla je nejen perfektně čistá, je navíc doplňována  požadovaným obsahem vápníku a hořčíku. Skutečně je velmi chutná. Dá se pít jen tak, jako voda. Technologie byla původně vyvinuta a používána pro orbitální stanice. ( Vesmírné účely).

 

V Kanadě, přesto, že se čerpá voda z ledovců a zdravé přírody, dostanete dotaci, aby jste pod domem vybudovali 10 m3 jímku s uzavřeným cyklem !  Čistička má několik stupňů, pijete perfektní chutnou vodu ze žumpy. V Austrálii je to dáno zákonem. Použití vody ze žumpy pro pitné účely. Proto že se občané tomu bránili. Reverzní osmóza je opravdu vysoce účinný filtr.  Je tak účinná, že běžně se na zámořských lodích používá pro přípravu pitné vody z mořské vody. Reverzní osmóza je vysoce účinný a vysoce efektivní způsob odsolování mořské vody !!!  To může změnit dějiny. V ČR vás zatím nikdo nebude nutit pít vodu ze žumpy.   Ale můžete velmi výrazně zvýšit kvalitu vody, kterou pijete. Má to vliv na Vaše zdraví.

 

Na zdraví.

 

Autor: Ing. Sýkora

zdroj: www.studnyvrty.cz


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl