Vychutnejte si dokonalý spánek v saténovém povlečení

Vychutnejte si dokonalý spánek v saténovém povlečení

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

I povlečení může zkvalitnit váš spánek. Poznejte i vy na vlastní kůži rozdíl mezi obyčejným a luxusním saténovým povlečením. Satén vyniká nejen svým vzhledem, charakteristickým vysokým leskem, ale také celou řadou dalších výhod. Pojďme si je představit a odhalit tipy na saténové povlečení, díky kterému se budete každý večer těšit do postele.



Výhody saténového povlečení

V první řadě je třeba říct, že není satén jako satén. Pokud máte špatné zkušenosti s povlečením, které klouže a studí, buďte si jistí, že luxusní povlečení ze 100% česané egyptské bavlny v saténové úpravě vás příjemně potěší. Takovéto povlečení má skvělé termoregulační vlastnosti, v zimě vás zahřeje a v létě zase naopak příjemně ochladí. Satén je také velmi příjemný na dotek, je neuvěřitelně jemný a hebký. Objevte kouzlo saténu prostřednictvím značky Stella Ateliers, která se soustředí na výrobu luxusního bavlněného povlečení a doplňků. Celou nabídku společnosti si můžete prohlédnout ZDE.

Výroba luxusního saténového povlečení

Investice do povlečení ze 100% čisté česané bavlny z Egypta se rozhodně vyplatí. Egyptská bavlna je považovaná za jeden z nejluxusnějších materiálů a saténovému povlečení propůjčuje krásný vzhled i výjimečné vlastnosti. Bavlna se zpracovává do přízí a podle technologie jejího zpracování rozlišujeme několik typů přízí, jedná se například o bavlněný satén, bavlněný Mako satén nebo Švýcarský prémium satén. Více o jednotlivých saténových přízích si můžete přečíst v tomto článku.

TIP1: Luxusní ložní povlečení MEGAN

Zkvalitněte svůj spánek díky luxusnímu ložnímu povlečení MEGAN, které je vyrobeno z vysoce kvalitní egyptské Mako bavlny v příjemné saténové úpravě. Čím se, kromě elegantního vzhledu, povlečení pyšní? Vysokým leskem, odolností i příjemným materiálem.

povlečení Megan

TIP2: Povlečení RAFI ze Švýcarského prémium saténu

Moderním vzhledem a návykově příjemným materiálem se vyznačuje i luxusní ložní povlečení RAFI, které je vyrobeno ze Švýcarského premium saténu. Povlečení vyniká vysokým leskem i tím, že je velmi lehké.

povlečení Rafi

TIP3: Jednobarevné povlečení Mako satén UNI

Pokud před vzory dáváte přednost jednobarevnému povlečení, které se hodí do každé ložnice, nemělo by vaší pozornosti uniknout luxusní povlečení UNI v úpravě Mako satén vyrobené z ručně sbírané egyptské dlouhovlákenné bavlny. Povlečení je dostupné hned v celé řadě krásných barevných variant.

satén Uni

Veškeré zmíněné saténové povlečení můžete zakoupit tady.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl