Veletrh Eurocucina v Miláně představuje současné trendy moderní kuchyně

Veletrh Eurocucina v Miláně představuje současné trendy moderní kuchyně

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Na začátku dubna proběhne v Miláně veletrh Eurocucina, který představí novinky u vestavných spotřebičů Ariston se zaměřením na řadu Experience Line. Tyto spotřebiče na první pohled zaujmou svým avantgardním designem, který se vyznačuje čistými liniemi a kvalitními materiály, jako je čistá ocel nebo sklo.



 

Obrázek trendy moderní kuchyně 2Tato řada se skvěle hodí ke všem moderním kuchyním a současně vyzdvihuje jejich osobitost a preciznost. Viditelným trendem domácností je snaha, aby se pracovní a obytné místnosti prolínaly. V současné době je elegantní zejména kuchyň antracitová, šedá, černá nebo v pastelových barvách. Vládne v ní lesk v kombinaci s hliníkem a nerezovou, niklovanou či chromovanou ocelí. Převládají velké, ničím nepřerušované plochy skříní s čistými liniemi. Spotřebitelé preferují jiný vzhled dvířek, zdobné provedení ustoupilo jednoduchému vzhledu, a to s sebou přináší také vyšší nároky na spotřebiče.

 

„Tomuto trendu se přizpůsobují i vestavné spotřebiče Ariston, které uspokojují přání i těch nejnáročnějších zákazníků. Ryzí ocel a hladké sklo jsou materiály, které jsou díky exkluzivní technologii příjemné oku i na dotek. Linie těchto spotřebičů jsou elegantní, minimalistické a perfektně ladí s jakoukoliv kuchyní v moderním stylu,“ říká Lucie Vítová, manažerka společnosti Indesit Company. „Spotřebiče šetří prostor i čas, který pak mohou lidé trávit se svou rodinou. Podstatné je také jejich jednoduché intuitivní ovládání, které pouhým dotekem zajistí okamžité použití,“ dodává Vítová.

 

Vestavné spotřebiče Ariston jsou navrženy japonským designérem Makiem Hasuikem, který je dvorním návrhářem značky Ariston. Hasuike sleduje estetické změny v preferencích spotřebitelů i to, jak se mění styl jejich života a snaží se co nejvíce vyjít vstříc jejich požadavkům. Obrázek trendy moderní kuchyně 2

 

Trouby z řady Experience Line se chlubí novými rysy. Převratnou novinkou je trouba s šířkou 45 cm. Využít zde můžete i novou funkci pro pečení chleba. Už nemusíte běhat do pekárny, čerstvé pečivo budete mít, kdykoliv si vzpomenete. Řada trub Ariston je doplněna speciální parní troubou, která je ideální pro ty, kteří si chtějí připravovat pokrmy zdravě a zároveň za krátkou dobu. Jídlo se připravuje při nižší teplotě - 100°C, která nijak nemění hlavní výživovou hodnotu pokrmů a zachovává jejich chuť.

 

Varné desky z řady Experience se vyznačují zřetelnými liniemi. Flexibilitu podporují rozšířené zóny sklokeramických varných polích – dvojpole, trojpole a pečící zóna. Systém lze zapnout přesně podle potřeby. Předností indukčních varných desek je individuální přizpůsobení se rozměru hrnce a stejnoměrné rozdělení tepla při maximálním využití energie.

 

Vestavné chladničky a mrazničky Ariston v sobě spojují elegantní design spolu s vyspělým a funkčním řešením. Ve vynikajícím designu je skryt nespočet inovačních technologií, přičemž na prvním místě stojí kvalita. Převratným konceptem je jistě vestavná zásuvková chladnička Ariston, kde se pro uskladňování využívají objemné vysunovací zásuvky plně vyjímatelné a umístěné pod pracovní plochou.

 

Tuto řady vestavných spotřebičů doplňují také vestavné myčky a odsavače par Ariston.

                       

Obrázek trendy moderní kuchyně 3Domácí spotřebiče značky Ariston jsou navrženy tak, aby svým uživatelům umožnily lépe hospodařit s časem a více se věnovat sobě a svým blízkým. Této filozofii odpovídá i slogan značky Ariston „Time together“ (Čas trávený spolu). Spotřebiče této značky charakterizuje moderní elegantní design, řada inovativních technologií, nových funkcí, automatizovaných programů a doplňkových služeb. Designérem chladniček Ariston je Makio Hasuike, který dokonale propojil vzhled a funkčnost a navrhnul elektrospotřebiče harmonických tvarů. Primární cílovou skupinu tvoří ženy a muži ve věku 25 – 44 let, které vyznávají tradiční hodnoty, ale přitom se nebrání technologickým novinkám.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl