TopStone Interiér systém

TopStone Interiér systém

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Plovoucí podlahy mají nového konkurenta. Je jím TopStone, neboli kamínkový koberec. Tento koberec je na první pohled k nerozeznání od dlažby, ale přesto je něčím jiným.



Ať už je to originalita, se kterou vchází do interiéru nebo jeho elegance, či vytříbený vkus, tento unikát otevře oči v módních trendech naprosto všem.

Také si nemusíte lámat hlavu, jestli se do vašeho prostoru bude hodit. Úspěch je předem zaručen, protože materiálem si rozumí s Feng Shui, vintage, provencí i rustikálním stylem. Je to zkrátka a jasně perla, která tu dlouho na zemi chyběla. Tuto perlu bychom mohli přirovnat ke kamínku, protože perlový koberec zatím neexistuje. Ač je ta myšlenka sebevíce zajímavá, vraťme se k našemu TopStone - podlaze snů mnoha lidí a domácností. Co tvoří základ takového koberce je velmi důležité (uzavřená struktura Lock).

Člověk by se neměl nechat zmást reklamními triky drobných živnostníků, ale ani velkovýrobou nekvalitního zdroje. Pravé koberce TopStone jsou tvořeny z interiérového pojiva EpoStone Clear, jež má ve svém emblému čisté, přírodní a říční kamínky a celý prodej je pod záštitou certifikátu. Pokud tedy chcete TopStone v interiéru, ujistěte se, že váš prodejce vlastní tento certifikát. Potom vám už nic nebrání užívat si luxusního přírodního vzhledu vaší podlahy a zakomponovat k ní i další prvky. Dřevo v kombinaci s tímto materiálem harmonizuje domov a dokonale ho proteplí.

Nicméně pozadu nezůstávají ani kovové, plastové či další komponenty. Jak jsme se zmiňovali již na začátku, kamenný koberec zapadne do každého konceptu. Při výrobě není používán toxický nonylfenol a rozpouštědla. TopStone je po vytvrzení zcela nezávadný. Bude chloubou vašeho domu nejen tím, jak atraktivně vypadá, ale i tím, že jeho povrch je bez spár a oplývá dlouhou životností. Aplikace je velmi snadná a uzavřená struktura Clear zabraňuje vniknutí jakékoliv nečistoty. Výsledkem je čistý a vzdušný interiér s originálním designem.


 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 podlaha - Autor: Nina 15. 10. 2016
 podlaha - Autor: Martina  19. 10. 2016
 podlaha - Autor: Nina 20. 10. 2016
 podlaha - Autor: Martina 25. 10. 2016
 podlaha - Autor: Nina 26. 10. 2016
 podlaha - Autor: Martina 26. 10. 2016
 podlaha - Autor: Nina 30. 10. 2016
 koupelna - Autor: Kamila 29. 12. 2016
 koberec - Autor: Nina 30. 12. 2016
 koberec - Autor: Nina 2. 1. 2017
 kamenný koberec - Autor: Kamil5 31. 5. 2017

     



bydleti.cz


Životní styl