Sladké sny v českém povlečení

Sladké sny v českém povlečení

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Postel je jedním z nejdůležitějších kusů nábytku a my v ní trávíme velkou část svého života.



Stejně důležité jako postel sama je ale také to, co máme na ní. Kromě pohodlné a ideálně i zdraví prospěšné matrace by to měly být zejména kvalitní lůžkoviny, prostěradla či povlečení. Na trhu je dnes velký výběr vzorů, barev, ale také materiálů, takže každý si může najít lůžkoviny i povlečení přesně podle svých priorit. A jak se vyspat nejlépe? V českých lůžkovinách.

Není materiál jako materiál

Každý z nás preferujeme něco jiného a výběr materiálu v mnoha domácnostech ovlivňuje i roční období. Zatímco v zimních měsících se rádi zavrtáte do postele s flanelovým, mikroplyšovým nebo krepovým povlečením, pro horké letní noci je ideální postel pokrytá třeba saténem. Celoročně populární je také povlečení vyrobené z bavlny, které se skvěle hodí i pro alergiky. Mikroplyšové povlečení je velmi příjemné na dotek, působí jemně a teple, jako když hladíte chundelaté medvídka. Jeho vylepšenou variantou je mikroflanel, protože má hustější vlákna a je jemnější.

Také prostěradla se vyrábějí z různých materiálů, takže si můžete vybrat prostěradlo z froté, jerseye, mikroplyše, saténu, ale také klasická plátěná prostěradla. Dávno už neplatí, že prostěradlo musí být jen bílé – ve všech materiálových variantách je najdete v nejrůznějších barevných provedeních tak, aby vám prostěradlo perfektně ladilo s vybraným povlečením.

Vzory, barvy a dokonce i 3D

Usínat dnes můžete v záhonu květin, v abstraktním či ornamentálním vzoru nebo dokonce v pohádkové či filmové scéně. Realistickým dojmem působí povlečení s 3D efektem, na kterém najdete například vyobrazení zvířat, nebo městských či přírodních scenérií. Stejně nepřeberné je množství barevných variant. Vyberete si kvalitní povlečení k jakémukoli stylu i barevnému ladění své ložnice. A když si povlečete kvalitní české povlečení, které najdete na www.ceskeluzkoviny.cz, budete mít sladké sny.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl