S venkovní markýzou jste to vy, kdo rozhoduje o světlu a stínu

S venkovní markýzou jste to vy, kdo rozhoduje o světlu a stínu

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Díky možnosti instalace na stěnu nebo strop zastíní markýzy bez problémů vstupy, balkony a terasy obytných i komerčních budov. Klíčem k pořízení vhodného stínění může být sklon markýzy, způsob instalace, provedení ramen – výsuvná a skládací, typ kazety, do které se látka navíjí. Markýzu byste měli vybírat i podle celkového designu tak, aby minimálně narušovala vzhled fasády.



Míra pohodlí závisí na typu markýzy

V případě venkovního stínění na míru závisí pořizovací náklady v první řadě na vašem rozpočtu, ale také na typu a umístění venkovní markýzy na terase. K produktu lze zakoupit řadu volitelných prvků, které ještě znásobí dojem z pobytu pod markýzou. S ohledem na místo instalace markýzy totiž stín závisí na její orientaci, denní době i ročním období. K tomuto účelu například dobře funguje model nabízející dvojitý sklon markýzy.

Markýza

Volitelné doplňky překonají vaše očekávání od stínění

Ke každému typu venkovní markýzy máte možnost dokoupit prvky, které vám umožní ji využívat od jara do podzimu. Větrný a sluneční senzor dle aktuálního počasí automaticky zajistí stažení nebo vytažení stínění. Přídavné topné těleso o příkonu 2000 W prodlouží sezónu vhodnou k pobytu venku. Pro využívání markýzy v každou denní dobu slouží LED osvětlení, které lze instalovat na rameno a v některých případech přímo do ramene markýzy. Každý model je nabízen v několika odstínech, po domluvě lze markýzu lakovat podle vzorníku RAL.

Jediné omezení mají rozměry stínění. Maximální šířka je 15 m a maximální výška venkovní markýzy 4 m.

Markýzy

Vsaďte na stínění vyrobené na zakázku

Belgické designové markýzy Brustor na český trh dodává společnosti Bematech, která se zabývá výrobou stínicí techniky. Markýzy i ostatní sortiment v její nabídce jsou vyráběny na míru požadavkům zákazníka. Zajímá-li vás cena venkovní markýzy, napište si na webu společnosti Bematech o nabídku zdarma

Markýza zahrady


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl