Kdy objednat bazén?

Kdy objednat bazén?

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Mít vlastní bazén na zahradě v blízkosti domu nemusí dnes být nereálným snem. Stačí vlastnit vhodnou plochu a pak si ho objednat dle vlastních představ a finančních možností.



Ideální je obrátit se na společnost ALBIXON, která má řadu spokojených zákazníků a vyrábí bazény

  • fóliové
  • laminátové
  • přelivové
  • nadzemní
  • samonosné
  • bazény z materiálu ALBISTONE®
  • bazény do interiéru i venkovní bazény
     

Novinkou jsou bazény samonosné, zapuštěné, z velmi odolného materiálu s životností až 50 let. Vynikají barevnou stálostí, odolností vůči UV záření a především tvárností materiálu, zákazník si může objednat bazén jakéhokoliv tvaru.

Samonosný bazén do země lze zapustit úplně do terénu, nebo nechat nad povrchem jen jeho určitou část. Je to výhodné z hlediska udržování čistoty, protože přes okraj nepadá do vody posečená tráva a jiné nečistoty.

Kdy objednat bazén

foto/Zdroj: ALBIXON a.s.

Zimní období – ideální čas pro objednávku

Jestliže přemýšlíte o tom, jak by bylo příjemné ochladit se a zaplavat si v blízkosti svého domu už během prvních teplých dní, je dobré objednat si bazén ještě v zimním období.

Důvodem je delší doba na přípravu a samotná výroba. Firma, kterou si zvolíte, má možnost v klidu s vámi projednat všechny detaily a připravit potřebný materiál. Váš bazén pak bude vyráběn v době, kdy si ostatní zákazníci nekladou požadavky na servis, opravy a jiné úkony, které jsou potřeba při letním provozu. Zima je vhodná pro zhotovení i z hlediska cenového, jak pro výrobce, tak pro zákazníka, který může využít různých slevových akcí. V tomto chladném ročním období je na všechno více času a vy můžete teplé letní dny věnovat příjemnému koupání a relaxaci. Neztrácíte zbytečně čas vyměřováním, vyjednáváním, objednáváním a čekáním na instalaci bazénu. Technik firmy může například v lednu přijet přímo k vám, na místě změřit určené místo a prodiskutovat s vámi vaše představy, případně poradit optimální řešení.

Zastřešení bazénu

Týká se to i zastřešení bazénu, kterým si můžete výrazně prodloužit sezónu koupání. Zastřešení je výhodné nejen kvůli teplotě vody a vzduchu při koupání, ale i z hlediska bezpečnosti. Především vyloučíte riziko spadnutí vašich malých dětí nebo starších osob do vody. Také chrání vodní hladinu před listím, jehličím, prachem. Tímto způsobem ušetříte za bazénovou chemii.

Pokud se tedy nechcete koupat na přeplněných plovárnách a máte v úmyslu pořídit si svůj soukromý bazén, který vám bude plně vyhovovat, stačí se podívat na www.albixon.cz.
Kdy objednat bazén

foto/Zdroj: ALBIXON a.s.

 

 

 Přečtěte si další články z rubriky "Trendy v bydlení"  

 

Jsme tu již 10 let. Děkujeme za přízeň.

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Vyzkoušeno - Autor: Petr 12. 4. 2015
 Životnost až 50 let?  - Autor: Jana K. 12. 4. 2015
 Zatřešení bazénu - Autor: Xmen 12. 4. 2015
 Zastřešení - Autor: David S. 23. 11. 2015
 zastřešení - Autor: Martin 26. 11. 2015
 albixon - Autor: Ivo 11. 10. 2016
 bazen - Autor: adela 13. 10. 2016
 zastreseni - Autor: adela 18. 10. 2016

     



bydleti.cz


Životní styl