Garážová vrata – plnohodnotná součást exteriéru bydlení

Garážová vrata – plnohodnotná součást exteriéru bydlení

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Mnozí pamatují osmdesátá léta dvacátého století. Méně aut na silnicích, nedostatečné množství garážových prostor. Naši otcové a dědové čekali na pořadníky k novým vozům a garážím.



Zní to neskutečně. Dnes je situace úplně odlišná, běžně vlastní rodina dva vozy, případně i skútr pro náctileté ratolesti. Trh s nemovitostmi nabízí garáže do osobního vlastnictví. V lepší variantě patří přímo k rodinnému domu.

Pro váš vůz je prostorná a suchá garáž důležitá a patří k ní i správně zvolená garážová vrata. Musí dobře izolovat prostor od přírodních vlivů, ochránit váš majetek do určité míry před nežádoucím vniknutím cizí osoby. V neposlední řadě mají mít pěkný vzhled a „ladit“ s exteriérem domu, pokud jsou jeho součástí.

Jak si správně vybrat? Poradit se s odborníkem. A tím je bezesporu firma LOMAX – přední výrobce garážových vrat, venkovních žaluzií a předokenních rolet v naší republice. Ve svém oboru patří ke špičce. Provede s vámi konzultaci, poradí a na míru vám vyrobí kvalitní, designově „vychytaná“ garážová vrata. Samozřejmě včetně montáže a navíc v krátkém čase. Zkušenosti od roku 1992, vysoká kvalita a zabezpečení, spolehlivost, přesná výroba na CNC strojích, dlouhá životnost dodaných výrobků… To vše je LOMAX.

LOMAX má co nabídnout

Svým vzhledem, řadou barevných odstínů, různými typy kování, imitací dřeva, mohou být varianty garážových vrat i působivým doplňkem exteriéru bydlení. Vyberete si přesně to, co potřebujete.

Garážová vrata – plnohodnotná součást exteriéru bydlení

Sekční garážová vrata – sestávají ze sekcí, ty za pomocí pružin zajíždějí po vodících kolejnicích pod strop garáže. Díky bezpečnostním zámkům se nemusíte bát poranění, vrata jsou zateplena a jejich součástí mohou být například vstupní dveře. Spolehlivost, kvalita, tichý chod.

Garážová vrata – plnohodnotná součást exteriéru bydlení

Posuvná garážová vrata – svislé panely zajíždí podél vnitřní stěny garáže. Když potřebujete s kolem nebo kočárkem projít do garáže, stačí vrata otevřít jen z části – a to je nespornou výhodou. Panely jsou méně namáhány, dveře proto mají dlouhou životnost a dobré tepelně izolační vlastnosti.

Garážová vrata – plnohodnotná součást exteriéru bydlení

Rolovací garážová vrata využijete tam, kde nemáte místo nazbyt. Jednoduchá montáž i do stávajících garáží. Pružina proti pádu zajistí bezpečnost, rozmístění hliníkových, v jiném případě ocelových lamel je nad sebou. Pohyb zajišťuje pružina nebo elektrický pohon. Jednoduchá, bezporuchová, chod se sníženou hlučností.

Garážová vrata – plnohodnotná součást exteriéru bydlení

Průmyslová vrata náleží k vhodnému řešení pro výrobní haly, skladové prostory, opravárenské dílny, apod. Tam, kde projíždí často vozidla s materiálem, kde je náročný provoz manipulačních vozidel. Sekční průmyslová vrata sestávají ze sendvičových panelů. Jsou pevná, spolehlivá, s dobrými tepelně izolačními vlastnostmi, snižují i hladinu hluku v prostoru.

Společnost LOMAX vyrábí pro vás také kvalitní předokenní rolety, venkovní žaluzie a vchodové dveře. I tyto tři produkty mohou být vizitkou vašeho domu. A pokud je barevně a designově sladíte s garážovými vraty…

Klikněte zde pro více informací.
www.lomax.cz
Garážová vrata – plnohodnotná součást exteriéru bydlení


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl