Dveřní kukátko s kamerou zajistí větší bezpečnost nejen pro seniory

Dveřní kukátko s kamerou zajistí větší bezpečnost nejen pro seniory

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

V dnešní době platí, že opatrnosti rozhodně není nikdy dost. Zabezpečení domácnosti je důležité nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro osaměle žijící seniory, kteří jsou na první pohled velmi snadným terčem nenechavcům. Jak je chránit?



Bezpečnostním prvkem číslo jedna rozhodně není jen kvalitní zámek, protože ten lupiči překonají během několika málo vteřin. Obecně platí, že čím více prvků, tím také lépe. Pokud na sebe vzájemně navazují, mohou znamenat velmi účinnou hráz proti nezvaným návštěvám. S moderní elektronikou jde totiž všechno lépe!

dveřní kukátko

Zařízení bude vždycky ve střehu

Na stráži a hlídat, ať už je noc, ráno nebo pozdní odpoledne. Dveřní kukátko s kamerou bude nepřetržitě monitorovat okolí vstupu do bytu nebo domu. Je vhodným doplňkem například pro osamělé seniory nebo také lidi, kteří musí kvůli svému zaměstnání nechávat děti v odpoledních hodinách často doma samotné. K tomu, abyste podobnou elektroniku uvedli do provozu, není nutné být IT odborníkem či jiným specialistou. Zvládne to totiž vlastně každý, návod je poměrně jednoduchý. Nabídka je hodně pestrá a samozřejmostí je nejen české menu, ale i snadné ovládání, které si brzy osvojí i děti nebo také senioři, kteří si s moderní elektronikou příliš nerozumějí.

Noční přísvit a rychlá online komunikace

Jde o spolehlivého partnera, který vás či vaše blízké nikdy nenechá o samotě. Velkou výhodou je zde i možnost propojení s mobilní aplikací, takže zprávu o nějaké nepříjemnosti můžete dostat hned záhy. Záznam v podobě foto a video materiálu se může ukládat i na paměťovou kartu, ale v případě, že zařízení disponuje i funkcí wifi, může se neprodleně odeslat i na váš smartphone. Nikdy tak nepřijdete o nashromážděná data. Více zajímavých informací o konkrétních modelech kukátek hledejte na cel-tec.cz!


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl