Betonová dlažba zárukou kvality, trvanlivosti a osobitého stylu

Betonová dlažba zárukou kvality, trvanlivosti a osobitého stylu

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Kdo by neměl radost z pěkně upraveného okolí místa, kde žije. Ať už ve městě, na sídlišti, na venkově. Všeobecným trendem současnosti je v uspěchané době návrat k přírodě, přírodním materiálům.



Ve městech se upravují parky, dvory, vysazují se stromy a okrasné keře. I na venkově hezky opravená náves s novou dlažbou, lavičkami a betonovými květináči s letničkami vytvoří příjemné a upravené prostředí. Důležitý je i pocit, který máme při chůzi. Dobře vybudované chodníky, pěšiny a cestičky na zahradě jsou vizitkou majitele. Stejně tak je městský úřad zodpovědný za prostranství parků, zastávek, pěší zóny. Pomalu už mizí nevzhledná šedá jednotvárnost. Předsavujete-li si vzhled betonové dlažby jen jako tradiční šedou „zámkovku“, mýlíte se. Moderní betonová dlažba vás překvapí. Dokáže být napodobeninou dřeva, kůry, pražců, kamene s reliéfem apod.

Betonová dlažba zárukou kvality, trvanlivosti a osobitého stylu

Venkovní dlažba patří k základnímu sortimentu firmy Presbeton. Tato společnost patří u nás v republice k hlavním výrobcům a dodavatelům kvalitní dlažby, zdících prvků, květináčů, laviček, palisád, zahradních stěn… A právě nové trendy napodobování vzhledu přírodních materiálů u betonové dlažby – to je jedna z části nabídky společnosti Presbeton.

Například Natural dlažba Bark, vhodná do zahrad, parků, teras i jako zpevňující prvek. Podobá se dřevěným deskám a pražcům, vyrábí se v různých variantách. Je naimpregnována, lépe tak odolá znečištění a průniku vody. Má dokonalý vizuální efekt. Vaši známí na první pohled nerozeznají tyto nášlapné betonové desky od přírodního materiálu.

Betonová dlažba zárukou kvality, trvanlivosti a osobitého stylu

Presbeton a další betonové prvky

Pokud potřebujete vydláždit své parkovací místo nebo zpevnit mírně skloněný svah – zatravňovací dlažba bude vaší dobrou volbou. Pěkný konečný vzhled plochy, snadná manipulace při pokládání a výsledná pevnost – to jsou důvody, proč je o tento druh dlažby stále zájem. Zatravňovací dlažba se dá využít i jako drenáž, tvar a spodní plochy s profilem pomohou při odvodňování pozemku, zabrání sesuvu půdy. Prostor mezi dlažebními kameny a otvory vysypete štěrkem či zatravníte.
Chcete-li si tedy pořídit opravdu kvalitní betonovou dlažbu, která je mrazuvzdorná, ekologická a dlouho vám vydrží, obraťte se na společnost Presbeton.

Betonová dlažba zárukou kvality, trvanlivosti a osobitého stylu

Mezi další výhody, které firma připravila pro své zákazníky, patří akce Projekt zdarma. Jestliže plocha, která se má upravit, je větší než 50 m2 a počítáte s kombinací různých barev a typů dlažby, využijte tuto nabídku. Centrum venkovní architektury vám profesionálně zpracuje návrh např. okolí rodinného domu, volného prostranství s místem pro relaxaci – prostě exteriér, kde by byla vhodná venkovní dlažba a k ní betonové doplňky. Stačí se telefonicky domluvit nebo vyplnit formulář na webových stránkách. Do dvou dnů s vámi pracovník firmy naváže kontakt a po zpracování vašich požadavků obdržíte návrh zdarma.

700 prodejců na území Česka a Slovenska vám zajistí sortiment firmy Presbeton, určitě si tedy vyberete. Potřebujete poradit, získat informace ohledně betonové dlažby, jejich variant, rozměrů a doplňků? Na webu presbeton.cz naleznete poradnu, kde rádi odpoví na vaše dotazy.

Betonová dlažba zárukou kvality, trvanlivosti a osobitého stylu
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl