Dárek pro každou příležitost

Dárek pro každou příležitost

Kategorie: HOBBY

Ať jdete na večírek, na oslavu narozenin, jen tak na návštěvu nebo dokonce na svatbu, dost často se od vás očekává, že hostiteli věnujete nějaký dárek.



A to někdy bývá problém, protože buď nevíte, co by se obdarovanému mohlo líbit, nebo ho naopak znáte tak dobře, že už jste mu všechno možné dali. Tak co věnovat? Co takhle medový dárek pro každou příležitost.

Med je jedním z nejskvělejších přírodních zázraků. Už tisíce led nám chutná a vymýšlíme stále nové medové recepty. Už jste vyzkoušeli ochucené medy – s ovocem, kořením, ořechy nebo bylinkami? Med nám pomáhá žít zdravě, protože je pro lidské tělo mnohem lepší než rafinovaný cukr. Je také skvělým pomocníkem při léčbě nachlazení, zklidňuje psychiku, příznivě ovlivňuje imunitu a hladinu krevního cukru. Používá se také při hojení ran, protože má také antiseptické a antibakteriální účinky. Med je také geniální dárek, zvlášť, když si ve specializovaném e-shopu můžete vybrat medové dárky opravdu pro každého.

medy

Milou pozorností je třeba Dárkový úl z papíru, který obsahuje skleničku květového medu a svíčku odlitou z včelího vosku. Elegantním a trochu dražším dárkem je kolekce tří ochucených medů v neobvykle trojúhelníkové papírové krabici, ozdobené včelí pečetí. Medový nugát, med s rakytníkem a med s brusinkami dopřejí kvalitní mlsání malým i velkým.

medy

Ochucené medy má Meduska.cz v nabídce v řadě různých variant. Dárkové sady obsahují buď jen ochucený med, třeba se zázvorem a skořicí, nebo v kombinaci se svíčkou a oříšky. Speciální balení steakových medů zase potěší všechny milovníky grilování. Jsou v ní medy s hořčicí, wasabi a chilli, případně ve větší sadě také medy se zeleným pepřem, medvědím česnekem, uzenou paprikou. Sada medů pro čajíčkáře zase obsahuje medy ochucené bylinkami (meduňka, máta a šípky), které skvěle osladí čaj, nebo si z nich lze připravit medovo-bylinný nápoj. Vybrat si můžete samozřejmě i krásné vánoční dárky.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl