„Vafky“ po letech opět v prodeji

„Vafky“ po letech opět v prodeji

Kategorie: STAVBA

Jak bylo již na jaře avizováno, akciová společnost Karma Český Brod uzavřela kontrakt s německou firmou Gonvior o výrobě a exkluzivním prodeji značky Gamat na svých teritoriích. Kvalitní konvenční kamna slavné pod označením „vafky“ se v Českém Brodě začaly vyrábět na přelomu srpna a září.



Obrázek vafkyNyní jsou vafky konečně k dostání – vybírat lze ze třech modelů, které jsou sice designově stejné, ale liší se cenou a technickými parametry. Topidla řady GAMAT navazují na starší typy této značky, prodávané v Čechách před 10 a více lety. Jejich výhodou je identické provedení přívodu plynu a odtahového systému, takže při výměně starých topidel GAMAT není nutné provádět žádné stavební úpravy. Topidla Gamat jsou k dostání v odborných prodejnách plynových spotřebičů a v odborných servisních střediscích.

 

„Trvalo několik týdnů, než se nám podařilo doladit k dokonalosti všechny výrobní technologie. S výsledkem jsme ale velmi spokojeni a doufáme, že tyto pocity s námi budou sdílet i budoucí uživatelé topidel značky Gamat vyrobených v Čechách,“ komentuje začátky výroby vafek generální ředitel společnosti Karma Český Brod Pavel Janeček.

 

Zákazníci si také mohou být jisti, že pokud si zakoupí výrobek od Karmy, kupují pravé vafky od společnosti Gamat. „Na trhu jsou totiž k sehnání i topidla označovaná tímto pojmem, která však s německým Gamatem nemají vůbec nic společného,“ upozorňuje na nebezpečí záměny při nákupu Pavel Janeček.

 

Topidla značky Gamat vyráběná Karmou:

 

GAMAT 373 – Plynové topidlo o výkonu 3,3 kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty - termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. Cena topidla je 7 385,– vč. DPH.

Odtah řešen systémem „trubka v trubce“,  cena odtahu je 645,- vč. DPH.

 

GAMAT 471 - Plynové topidlo o výkonu 4,6 kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty - termostatem, a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. Cena topidla je 8 455,– vč. DPH.

Odtah řešen dvěma trubkami nad sebou, cena odtahu je 645,- vč. DPH.

 

GAMAT 473 - Plynové topidlo o výkonu 4,6 kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty - termostatem, a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. Cena topidla je 8 650,– vč. DPH.

Odtah řešen systémem „trubka v trubce“,  cena odtahu je 645,- vč. DPH.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl