Zimní zahrada - moderní bydlení v novém životním stylu

Zimní zahrada - moderní bydlení v novém životním stylu

Kategorie: STAVBA

Obliba zimních zahrad rychle stoupá. Úzce to souvisí s nástupem nových materiálů, které umožňují celoroční obývání bez vynaložených extrémních nákladů na udržení příjemné vnitřní podoby.



Obrázek zimní zahradySystém hliníkových profilů s přerušeným tepelným mostem a speciálního izolačního dvojskla amerického výrobce Four Seasons byl vyvinut pro rozšíření domu o celoročně využitelný obytný prostor, stavbu zimních zahrad, zastřešení bazénů, teras a balkonů a pro stavby s komerčním využitím. Nabízí několik novinek, které nebyly na našem trhu dosud používány. Je charakteristický ohýbaným dvojsklem a možností využití kombinace interiéru z přírodního dřeva s vnějšími krycími hliníkovými lištami.Obrázek zimní zahrady 2

 

Vynikající tepelně izolační vlastnosti systému jej předurčují pro použití v obytných částech domu. Hodnota koeficientu prostupu tepla K je u dvojskel  plněných argonem Four Seasons Premium 1,3 W/m2K. Na rozdíl od jiných výrobců jsou řešeny nejen izolační vlastnosti dvojskel, ale i ochrana proti slunečnímu žáru v létě. Dvojskla Four Seasons Premium dokáží zachytit více než 80 % této energie a udržet tak uvnitř příjemné prostředí. Vytváří jej tzv. tepelné zrcadlo – pokovená vrstva, kterou je opatřena jedna z tabulí dvojskla. Tato mikroskopická vrstvička odráží tepelné záření, přitom však propouští viditelné světlo. Obě tabule dvojskel jsou tvrzené a schopné zachytit 90 % lidskému zdraví nebezpečného UV záření.

Obrázek zimní zahrady 3

 

Větrání je zajištěno posuvnými nebo výklopnými okny ve svislých stěnách, střešním oknem, nebo elektrickým ventilátorem s termostatem. Všechny otvory jsou opatřeny síťkami proti hmyzu.Obrázek zimní zahrady 4

 

Dodavatelem je firma Stabos spol. s r. o. , která na na přání zašle podrobný katalog výrobků a zajistí návštěvu zástupce firmy, který provede nezávaznou a bezplatnou konzultaci a navrhne nejvhodnější řešení pro konkrétní projekt.

 

Nabízené konstrukce systému pro zimní zahrady Four Seasons zajistí svým uživatelům celoroční pohodu a stanou se nejoblíbenější částí domu, umožňující odpočinek a relaxaci v těsném spojení s přírodou.

 

Obrázek zimní zahrady 5

 

 

 

zdroj: www.stabos.com


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl