Výběr oken a dveří

Výběr oken a dveří

Kategorie: STAVBA

Zima končí, stavební sezona začíná. Co s výběrem kvalitních oken a dveří?



Zdrazovani-plynu-008.jpgS příchodem jara a se stálými, klimaticky příhodnými podmínkami pro stavební činnost, začíná stavební sezona. Ta pravidelně přináší řadu otázek, které si kladou jak individuální investoři, tak stavební společnosti. Jedním z nejdůležitějších rozhodnutí zpravidla bývá zvolení vhodné kombinace zateplení domu s následným výběrem kvalitních oken a dveří.

 

„ Jednoznačně nejvýhodnější je svěřit se při výběru oken nebo dveří do rukou odborníků z renomované společnosti, která díky svým zkušenostem a rozsahu působení ve všech oblastech výstavby dokáže nejlépe poradit a navrhnout správná individuální řešení. Prvním důležitým krokem je volba základního materiálu oken, tedy zda okna plastová nebo dřevěná eurookna. Vybrat si můžeme z bohaté nabídky barev a dekorů. Společnost GEUS OKNA navíc nabízí i bohatou paletu barev a velmi odolných, dřevodekorových povrchových úprav, které oceňují nejenom zastánci tradičního vzhledu rodinných domů ale častěji i ti, kteří preferují moderní architektonické prvky, “ říká Ing. Petr Mašín, obchodní ředitel Geus okna, a.s.

 

 

„Současný trend částečně vyrovnává dlouholetou převahu oken plastových nad dřevěnými eurookny. Je to dáno především návratem ke standardním, klasickým materiálům, i za cenu zvýšené pravidelné údržby a s tím spojených vícenákladů“, říká Milan Solnička, ze stavební společnosti DISTAV CZ stavební, s.r.o.

 

Stejně jako v nedávné minulosti, i dnes platí, že nejčastěji využívané regiony pro novou výstavbu rodinných domů jsou oblasti přiléhající ke stávajícím městským aglomeracím, s dobrým napojením na příměstské a městské komunikace, občanskou vybavenost a dopravní obslužnost. Stále platí, že jedním z nejsilněji se rozvíjejících regionů nadále zůstávají střední a západní Čechy.

 

„ Rozsáhlá síť obchodních zastoupení společnosti GEUS OKNA, která pokrývá oblast středních a rovněž západních Čech, se stavební činností je vždy připravena na  požadavky všech  současných i budoucích zákazníků,“ dodává Ing. Petr Mašín, obchodní ředitel Geus okna, a.s.

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Kvalitní okna - Autor: Jiří U. 17. 12. 2015

     



bydleti.cz


Životní styl