Střešní krytiny Tondach jsou zárukou kvality

Střešní krytiny Tondach jsou zárukou kvality

Kategorie: STAVBA

Dáváte přednost tradičním a ověřeným dodavatelům a výrobcům? Střešní tašky Tondach jsou stálicí, na kterou se můžete spolehnout. Pálené střešní tašky Tondach v sobě snoubí tradiční materiál a moderní střešní krytinu. Se zárukou 33 let na výrobek máte navíc jistotu, že vám střecha na hlavu jen tak nespadne.  



Pálená keramická střešní krytina vás nezklame

Domek jako malovaný a černá kočka za komínem? K takové idylce patří jedině tradiční evropské materiály. V sortimentu střešních tašek Tondach proto najdete jak historizující, tak moderní typy šablon. Vybere si zkrátka každý! Dokonce i památkáři. Zastřešit historickou budovu tak, aby odpovídala původnímu stavu, může být oříšek. Tradiční materiál je ale téměř bez vyjímek sázka na jistotu. K tomuto účelu si zákazníci nejčastěji vybírají klasickou střešní tašku Bobrovka. Bobrovka je skvělá i pro nerovné krovy či oblé konstrukce, jako jsou nejrůznější věžičky, volská oka nebo vikýře. Snadno se totiž tvaru přizpůsobí. Pokládat je můžete dvěma různými způsoby a pokaždé tak docílit jiného vzoru.

střešní krytina Tondach

Střešní tašky Tondach jsou k dostání ve čtyřech hlavních výrobních řadách

Výrobce je rozděluje podle typu na moderní, univerzální, klasické a historické. Moderní keramická střešní taška je elegantní a minimalistická šablona standardních rozměrů, která neurazí žádnou novostavbu, která se nebojí mít šmrnc. Univerzální řada umí být odvážná i skromná zároveň. Tašky v ní najdete v nepřeberném množství barev a samotný design má také bohaté spektrum variant. Klasické střešní tašky pak sice nepřekvapí, ale rozhodně ani neurazí. Historická bobrovka, ať už ve variantě s kulatým či segmentovým řezem, pak může jedině nadchnout!

Ještě nejste dostatečně přesvědčeni?

Pak tu máme ještě pár drobných informací. Dlouhá životnost keramických pálených tašek je samozřejmá. Sama za sebe mluví i záruční lhůta 33 let, která vám zaručuje, že vás krytina nezklame! Skutečná životnost by se však dala počítat i ve stovkách let. Stačí se podívat na naše památky. Jen málokterá má střechu z jiného materiálu, než z keramiky. Krytina je také odolná vůči UV záření a zachovává si barevnou stálost. Kromě toho, že je velmi vkusná, má také všechny potřebné vlastnosti, včetně mechanické odolnosti a odolnosti vůči povětrnostním vlivům. Pokládka sice vyžaduje trochu zručnosti, ale stojí to za to.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl