Použití kontejnerů na staveništích

Použití kontejnerů na staveništích

Kategorie: STAVBA

Kontejnery jsou vyrobeny k tomu, aby dokázaly víc, než jen ukládat věci na staveništích. Vzhledem ke své robustnosti a přizpůsobivosti různým účelům poskytují kontejnery širokou škálu nejen stavebních, ale i dalších využití.



Obytné kontejnery - kanceláře a převlékárny

S dveřmi a několika okny jsou obytné kontejnery vhodnými dočasnými kancelářemi pro stavební společnost i pro podnikání, které stavbu provádí. Zřekněte se oken a pro své zaměstnance máte skvělé místo na převlékání.

Přestože cílem každého dobrého staveniště je bezpečnost na pracovišti, i tak občas dochází k nehodám. Čistá místnost první pomoci se tedy hodí.

A i čas na oběd je důležitý. Mít vyhrazený prostor mimo prašné prostředí na obědovou pauzu – to ocení nejeden zaměstnanec.

Sanitární kontejnery – sociální zázemí

Sanitární kontejnery lze napojit na kanalizační systém a poskytnout funkční sociální zařízení na stavbách. V opačném případě, je možno k takovému kontejneru si nejen na stavbu pronajmout i mobilní toaletu.

Stavba a její okolí

Každé staveniště je zodpovědné za bezpečnost svých zaměstnanců, kteří se pohybují po staveništi a jeho blízkém okolí, a proto je dobré ho doplnit ještě praktickým mobilním oplocením.

Skladové kontejnery

Na stavbách se kontejnery používají k ochraně cenných nástrojů a stavebních potřeb. Vzhledem k tomu, že jsou vyrobeny z oceli a jsou určeny pro přepravu na velké vzdálenosti i za nepříznivého počasí, jsou skladovací kontejnery robustní a těžko se do nich dá proniknout. Ani hlodavci se dovnitř nedostanou, takže jsou vaše věci dokonale chráněny.

Skladovací kontejnery jsou také vodotěsné a ohnivzdorné.

Ať se na to podíváte jakkoli, pronájem kontejnerů je skvělým řešením pro každé staveniště.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl