Jaká okna si pořídit?

Jaká okna si pořídit?

Kategorie: STAVBA

Výběr oken, vybavení a doplňků je dobré důkladně zvážit, získat co nejvíce informací. Požádejte proto o radu odborníky! Přijedou až k vám! Nezávazně vám poradí, pomohou s výběrem vhodném typu na základě zaměření, vašich představ, potřeb i finančních možností. A připraví vám kalkulaci. Rozhodnutí je pak už jen na vás. Firma pro vás zajistí i další služby jako demontáže, ekologické likvidace odpadu, zednické práce, montáž systémů a dalších doplňků. Vždy s ohledem na vaše pohodlí, také na klíč.



 

 

Rozhodující je kvalita

Obrázek monVýrobní program společnosti MONTPLAST zahrnuje okna, dveře, doplňky a sekční vrata. Vyrábíme plastová okna, balkonové a vchodové dveře z vysoce kvalitního německého tří, čtyř a šestikomorového systému GEALAN S3000, S8000 a předsazeného systému GEALAN Elegant. Všechny systémy poskytují širokou variabilitu vzhledu a mechaniky tak, aby se snadno přizpůsobily možnostem prostoru, přání klienta i jeho finanční situaci. Plastová okna s komorovým systémem GEALAN mají velmi podobné technické parametry jako dřevěná eurookna a tím i srovnatelné vlastnosti. Výhodou je velmi snadná údržba, cenová dostupnost a vysoká životnost.

To není všechnoObrázek strání

Náš výrobní program obsahuje i široký sortiment vchodových i balkonových dveří, stejně jako výrobu a montáž sekčních garážových vrat s elektromotorem. V nabídce máme i nejrůznější doplňky, například meziskelní mřížky, žaluzie (vertikální, horizontální), parapety, rolety, sítě proti hmyzu a další. Kompletní informace o nabízeném sortimentu, stejně jako řadu dalších užitečných věcí, najdete na www.oknamontplast.cz.

Pár důvodů pro GEALAN:

 - Zvětšená hloubka profilu (62 a 74 mm) zajištuje tepelnou izolaci a zvyšuje pevnost rohových svárů. Zároveň výrazně prodlužuje životnost oken.

- Široká škála jednostranných a oboustranných věrných imitací dřeva a probarvené

- Možnost zabudování větracího systému GECCO 3. Pracuje automaticky, předchází tvorbě plísní, zabezpečuje stálé základní větrání (také v noci a během dovolené), je vyloučena chyba v obsluze. Tato klapka umožňuje průběžnou výměnu vzduchu v dostatečném rozsahu bez nepříjemného průvanu.

- Všechny výrobky jsou   kováním AUBI 300 /SRN/,  - Okna jsou standardně zasklena izolačním dvojsklem DITEREM 4 - 16 - 4PT. U = 1,1 W/mk, čímž dosahují vynikající tepelně izolační vlastnosti a výrazné snížení rizika rosení vnitřních skel. Sklo je pro lepší pohodu zdarma plněno argonem.

- 10 let záruky na barevnou stálost, 5 let na funkčnost výrobku a na instalaci provedenou firmou MONTPLAST.

Obrázek Řecko


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl