Dejte svému domu novou tvář Lindab – barvy pro váš dům

Dejte svému domu novou tvář Lindab – barvy pro váš dům

Kategorie: STAVBA

Nudí vás šeď velkoměsta a vesnice bez nápadu? Zašlé fasády a kdysi červené střechy kam oko dohlédne. Takový je bohužel stále často obraz českých domů. Chcete vědět, jak by váš dům vypadal se stříbrnými okapy, bílou střechou a barevnou tmavě červenou fasádou?



Dejte mu novou tvář. Během několika vteřin si na nových webových stránkách www.okapyprovas.cz můžete vybrat z mnoha barevných variací a vyzkoušet je na třech typových domech. Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte, jaké barvy budou vašemu domu nejlépe slušet.

 

Obrázek Lindap 2Obrázek Lindap 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemusíte investovat desítky tisíc do nové fasády nebo střechy. Zkuste třeba zkombinovat cihlově červené žlaby s bílými svody tak, aby odpovídaly barvám střechy a fasády. Nový okapový systém dá vašemu domu zcela novou tvář. Může vhodně doplňovat celkovou barevnou kompozici nebo se stát výrazným a odvážným prvkem dotvářejícím originální podobu celé stavby. „Při volbě barev nezapomínejte na to, že nejen střechu, ale i okap si vybíráte na padesát let dopředu,“.říká Marek Dítě, manažer produktu LindabRainline. Obrázek Lindap 6

Obrázek Lindap 5 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výpočet materiálu

 

Pomocí jednoduchého kalkulátoru si na stránkách společnosti Lindab můžete spočítat složení a počet jednotlivých dílů okapového systému pro svůj dům. Stačí ve čtyřech snadných krocích zadat rozměry stavby a typ okapů a získáte zcela zdarma návrh materiálu, který můžete vytisknout a odnést přímo k nejbližšímu prodejci. Jeho adresu najdete samozřejmě tamtéž.

 

Vybarvěte si svůj dům na http://www.okapyprovas.cz/

 

 

Obrázek Lindap 7Obrázek Lindap 8


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl