Vaše fasáda může být opět čistá

Vaše fasáda může být opět čistá

Kategorie: ÚDRŽBA

Krásná a zářící fasáda je ozdobou každého domu, bohužel ne každá fasáda vydrží v takovém stavu, jako když byla nová.  



Obzvláště fasády ve městech podléhají velkému množství faktorů, které se podílí na jejich znečištění.

Je to zejména smog, saze, prachové částice, kyselé deště a další. Tyto atmosférické nečistoty dokáží postupem času zcela změnit tvář každého domu a vytvořit na něm povlak, který nejde odstranit ani vodou. Pokud již počítáte s tím, že musíte fasádu čas od času znovu přetřít, měli byste vědět, že na trhu existují účinné prostředky, které pomohou vaší fasádu ochránit a dokonce všechny nečistoty odstranit. Nemusíte tedy plánovat nákladná řešení, nabízí se řešení s účinnými výrobky SCALP, které zajistí čištění fasád.

Čištění fasád

Čištění by se mělo týkat nejen fasád, mělo by zahrnovat i střešní krytiny, terasy, zdi, chodníky a jiné povrchy staveb, aby byl efekt patrný na celém domě. Výrobky SCALP vás nijak neomezují a můžete s nimi čistit širokou škálu povrchů, včetně hliníkových povrchů, umělých kamenů, cihel, betonu, teraca, barvených nebo probarvených povrchů, keramiky, pálené i betonové střešní krytiny, eternitu aj.

Čištění lze provést svépomocí, ale vhodnější je obrátit se na profesionály ze společnosti BIOTEC a.s., kteří čištění zajistí. Na portálu biotec.cz nabízí nejen své produkty a služby, ale i kompletní informace o problematice čištění fasád. Pokud se rozhodnete pro aplikaci prostředků SCALP sami, společnost se postará o kompletní poradenství, abyste tento úkon provedli správně.

Použití je jednoduché

Ačkoliv jsou výrobky SCALP velmi účinné, nemusíte se obávat, že by byl postup čištění nikterak náročný. Právě naopak, jedná se o 3 jednoduché kroky, které jistě zvládnete. Prvním krkem je výrobek nanést, dále je nutné nechat ho působit a ve finále se opláchne tlakovou studenou vodou – wapkou.

Pokud vám připadá, že vaše nemovitost již nevypadá reprezentativně, není nad čím se rozmýšlet. Čištění fasád je tím nejjednoduššíma také nejlevnějším způsobem, jak dům vysvléci z nevzhledného špinavého kabátu a nechat ho opět zářit tak, jako když byl nový.

Vaše fasáda může být opět čistá  

Vaše fasáda může být opět čistá


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl