Na malování je Remal

Na malování je Remal

Kategorie: ÚDRŽBA

Blíží se období velkých jarních úklidů a s tím souvisí také potřeba nově vymalovat byt či dům. Vnitřní nátěrovou barvu Remal zná jistě téměř každý – v minulosti byla běžnou součástí životů našich rodičů.



Obrázek RemalV průběhu posledního roku byla tato barva inovována tak, aby splňovala i ty nejnáročnější požadavky amatérských i profesionálních malířů, což dokládá ocenění "Produkt a technologie roku 2005" od odborného časopisu pro nátěrové hmoty, zateplovací a fasádní systémy SPEKTRA.

 

 

Remal byl v minulosti velmi oblíbenou nátěrovou barvou, kterou s radostí používali jak profesionální, tak i amatérští malíři. Dnes prošlo celé portfolio kompletní inovací a výsledkem je barva s hladkým hedvábným povrchem, kterou snadno zpracujeme štětkou, válečkem či stříkáním. Remal je vysoce kryvý, paropropustný, otěruvzdorný, zdravotně nezávadný, příjemně voňavý  a v neposlední řadě velmi snadno tónovatelný. Tuto vlastnost ocení zejména mladší rodiny, které holdují trendu barevné typologie a malují každou místnost v domě jiným odstínem barvy. V současné době jsou barvy Remal baleny v akčním balení s 25% obsahem navíc. Všechny produkty Remal jsou k dostání v běžné maloobchodní síti.

 

Portfolio Remal:

 

Remal Standard – vysoce propustná malířská barva vhodná na sanační omítky, pro malování panelů z lehčených stavebních hmot, betonových panelů, dřevotřísek a omítek v interiérech. Jednoduše tónovatelná tónovacími barvami.

Doporučená MOC za 15 kg balení: 245,- Kč

 

Remal Plus – malířská barva s vysokou paropropustností, kryvostí, jednoduše tónovatelná tónovacími barvami.

Doporučená MOC za 15 kg balení: 357,- Kč

 

Remal Sněhobílý – vysoce paropropustná bílá malířská barva. Jedná se o luxusní sněhovou bělost používanou v reprezentačních místnostech a všude tam, kde je kladen důraz na bělost malby.

Doporučená MOC za 15 kg balení: 520,- Kč

 

Remal Profi – malířská barva s vysokou bělostí, kryvostí, otěruvzdorná, omyvatelná, snadno tónovatelná. Použití je široké – od sanačních omítek přes sádrokartony, vlhké zdivo až po vápenocementové omítky.

Doporučená MOC za 15 kg balení: 537,70 Kč

 

Remal Sádrokarton – je bílá, vysoce otěruvzdorná a omyvatelná barva určená zejména na sádrokartónové desky, strukturované tapety, betonové panely a dřevotřísky. Vhodná pro barevné tónování.

Doporučená MOC za 15 kg balení: 569,- Kč

 

Remal Protiplísňový – speciální barva se silným antibakteriálním účinkem. Barva je nejvhodnější do vlhkých prostor jako je koupelna, sklep, či špatně větrané místnosti.

Doporučená MOC za 15 kg balení: 485,- Kč

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl