Kutilové i řemeslníci ocení nářadí se srdcem profesionála

Kutilové i řemeslníci ocení nářadí se srdcem profesionála

Kategorie: ÚDRŽBA

Blíží se doba dovolených, kterou mnozí využijí k aktivnímu odpočinku v podobě zkrášlování svých příbytků nebo rekreačních objektů. Leckdo se chystá chopit vrtačky, bouracího kladiva, pily, frézky nebo hoblíku.



Obrázek Master 4

 

Pokud přitom zjistíte, že vaše domácí nebo profesionální dílna potřebuje obnovit nebo rozšířit, tak právě pro vás se na trhu objevuje nová značka ručního elektronářadí - Extol Premium.  Tato novinka zaboduje jednak cenou a jednak kvalitou. Jde totiž o kategorii Master, pro níž je typické to, že je kvalitnější než hobby třída, ale  na druhou stranu lacinější než profi produkty.  Nářadí Extol Premium se tak řadí vedle typických produktů Master třídy na našem trhu, jako jsou Maktec nebo MacAllister. Je určené všem, kteří ho třeba nevyužívají denně, ale potřebují mít jistotu, v každý víkend odvede spolehlivě dobrou práci.

 

 

 

Pokud řemeslníci sáhnou po značce Extol Premium, najdou v jejím letošním sortimentu řadu novinek: příklepové i akumulátorové vrtačky, bourací kladiva, úhlové a vibrační brusky, kotoučové a přímočaré pily, frézky, hoblíky, motorové pily nebo svářečky. V nabídce přitom nechybí ani zahradní křovinořezy. Obrázek Master 3

 

 

U jednotlivých výrobků laika i profesionála zaujmou nejen jejich výkonnostní parametry, ale i funkčnost a praktičnost. Garantovanou kvalitu vnitřní výbavy všech strojů představují například ložiska osazená v patentovaném systému tlumení vibrací, cementované  převody z oceli legované chrómem, niklem a titanem, teplotně vysokoodolné vinutí rotoru a statoru, uhlíky s prodlouženou životností nebo komutátor s příměsí stříbra pro zvětšení vodivosti.  

 

Díky povrchové úpravě „rubber paint“, tlumící vibrace, je toto nářadí jednoduše příjemné do ruky. Třešničkou na dortu Extol Premium je masivní plastový kufr pro snazší manipulaci, který je součástí setu většiny nářadí této značky. To splňuje i parametry mezinárodních certifikátů pro dílenské profesionální nářadí /obdoba certifikace DIN/.

           

 

Na všechny výrobky je poskytována  tříletá garance a lze je zakoupit nejen ve vybraných specializovaných prodejnách či železářstvích, ale také v řetězci prodejen Madal Bal. Stejnojmenná firma je dovozcem této značky a dlouholetým distributorem nářadí na českém trhu.

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl