Čistící ubrousky obuvi s Aloe Vera

Čistící ubrousky obuvi s Aloe Vera

Kategorie: ÚDRŽBA

Máte doma krásnou novou koženou sedačku? Trápí vás starosti, jak ji snadno udržovat, aby byla neustále ve skvělém stavu? Vyzkoušejte praktické čistící ubrousky Kiwi Quick & Clean s aloe vera – s jejich pomocí zvládnete vyčistit kožené potahy či další doplňky z kůže rychle a jednoduše.



Obrázek ubrousky quickKiwi Quick & Clean jsou speciální čistící ubrousky určené k péči o všechny kožené doplňky – tedy obuv, kabelku, peněženku či rukavice. Využijete  je však také při údržbě kožených sedaček, ať už doma, nebo ve vašem automobilu. Praktické ubrousky jsou skladnější a příjemnější k použití než jakýkoliv hadřík. Obsahují výživné prostředky, kůži jemně čistí, leští a nezanechávají šmouhy. Navíc příjemně voní a díky výtažkům z aloe vera jsou ubrousky šetrné a jemné i k pokožce vašich rukou. Jejich použití je tedy celkově příjemnou záležitostí.

 

Ubrousky Kiwi Quick & Clean určeny pro všechny barevné odstíny i druhy kůže. Koupíte je v široké obchodní síti za doporučenou cenu kolem 50 - 60 Kč, jedno balení obsahuje 10 ubrousků.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl