Zahradní nábytek a příchod jara se Zahradním rájem

Zahradní nábytek a příchod jara se Zahradním rájem

Kategorie: ZAHRADA

Sice to za okny ještě nevypadá, ale jaro je již tady. S jarem nás to každoročně žene na naše zahrady a terasy, a tak je namístě si říci něco o nových trendech v zahradním nábytku a vůbec o relaxaci na našich zahradách.



Zahradní nábytek - trendy

Dříve jste se museli spokojit s pár tipy dřevěného a kovového nábytku, nicméně doba pokročila a množství sortimentu v zahradním nábytku se značně rozšířilo. Nejde jen o množství tipů, ale hlavně o pestrou škálu barev a nových materiálů. Hliníková konstrukce je díky své životnosti a nepotřebě další údržby velmi žádaným materiálem. Společnost www.zahradniraj.cz ho využívá u většiny nabízeného sortimentu. Kolekce zahradního hliníkového nábytku je opatřena kvalitními nátěry různých odstínů. Hliníková konstrukce u křesel je doplněna kvalitní textilií, která odolá všem povětrnostním vlivům. Výhodou této kombinace je, že již nepotřebujete žádné polstry pro pohodlné sezení. Stoly se nabízí jak celohliníkové, tak i podle zákazníků stále více žádanější kombinaci se sklem nebo dřevem.

 

Umělý ratanzahradní nábytek

Velkou oblibu si u zákazníků v posledních letech získává zahradní nábytek z umělého ratanu. Jedná se o naprosto věrnou imitaci přírodních materiálů s možností celoročního užívání. Údržba je velmi jednoduchá, stačí jen proud vody a vše je zase krásně čisté a připravené k dalšímu užívání. Zákazníci si pochvalují jeho naprostou odolnost proti povětrnostním vlivům a možnosti využívání i v zimním období. Jeho odolnost proti mrazu Vás nenutí hledat další plochu k uskladňování, ale umožní vám relaxovat a užívat pohody i v období zimy.

zahradní nábytek

Umělý bambus

Úplnou novinkoupro letošní sezónu, je nábytek z umělého bambusu. Robustnost použitého materiálu zaručuje opravdu velmi dlouhou životnost. Ohlasy od našich návštěvníků jarního veletrhu zahradního nábytku jsou velmi pozitivní. O čemž svědčí i její vysoký prodej.

umělý bambus

Bližší informace potřebné pro výběr vhodného zahradního nábytku na www.zahradniraj.cz.

Přejeme Vám sluncem provoněné jarní odpočinutí na Vaší zahradě.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl